Advanza Ervaringen

Hoe werkt Advanza?

Advanza is een online leider die in 2009 is begonnen met een hoofdkantoor in Amsterdam. Ze hebben 25 medewerkers in dienst die bedrijven en ondernemers helpen in contact te komen met potentiële klanten. Ze genereren via hun vergelijkingswebsites offerte aanvragen voor de Nederlandse en Belgische markt en hebben zo een netwerk opgebouwd in meer dan 100 branches. Of het nu gaat om het zoeken van een boekhouder of een installateur van zonnepanelen, op alle gebieden kunnen potentiële klanten hier terecht. Hierdoor kunnen ondernemers die weinig tijd en kennis hebben om hun potentiële klanten te bereiken, hun omzet vergroten.

Advanza’s Diensten en Aanbod

Op de websites van Advanza kunnen zowel bedrijven als consumenten op ieder gebied offertes aanvragen. De potentiële klant of aanvrager kan zoekopdrachten uitvoeren in de zoekmachine van Google, welke worden gebruikt om offertes te genereren voor een product of dienst. Indien de aanvrager voldoet aan de kwaliteitseisen, worden de aanvragen doorgezonden naar de betreffende leverancier, die alleen betaald voor correcte offerte aanvragen. Tevens staat iedere leverancier bij Advanza voorop en hebben ze een eigen accountmanager die hen helpt om het maximum aantal opdrachten binnen te halen.

Klachten en Feedback

Mocht je vragen of klachten hebben, dan kun je contact opnemen met Advanza. Zij zijn per e-mail te bereiken via info@advanza.nl of telefonisch via 020 7700 559(NL) / 03 808 1030(BE). Meld jouw ervaringen met de diensten van Advanza op Ervaringenspotter! Positief of negatief, laat hier ook jouw mening achter zodat anderen ook een goed beeld krijgen over Advanza en of het een goede optie is om met hen in zee te gaan.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Advanza teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Advanza

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Advanza? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Advanza achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *