Ageras Ervaringen

Wat is Ageras?

Ageras is een zoekservice voor het vinden van een geschikte specialist op het gebied van financiële diensten. Het bedrijf is opgericht in 2012 door Rico Andersen en Martin Hegelund en is inmiddels in vijf landen actief. De visie is een ’transparante markt te creëren voor financiële diensten’. Door middel van dit platform worden consumenten, professionals én de financiële sector door Ageras bemiddeld.

Diensten van Ageras

Ageras biedt een driestappen proces. Eerst maak je een keuze uit het menu en plaats je je opdracht. Ageras zal vervolgens binnen 48 uur met drie specialisten komen die geschikt zijn voor je opdracht. Vervolgens kun je vergelijken op basis van jouw voorkeuren, locatie, prijs en kies je vervolgens de offerte die het beste bij je opdracht past. Deze service is volledig gratis en je wordt er ook niet toe verplicht om één van de drie voorgestelde specialisten te kiezen. Ageras beschikt hierbij over veel ervaring in de financiële sector en een uitgebreid netwerk met erkende boekhouders.

Klachten

Mocht je toch een klacht hebben kun je contact opnemen met Ageras. Neem hiervoor contact op met het volgende adres: Singel 250, 1016 AB Amsterdam. Ook is het mogelijk te mailen naar nl@ageras.com of bellen naar (020) 26 220 27.

Het verhaal van andere klanten

Heb je al eens gebruik gemaakt van Ageras, dan horen wij graag jouw verhaal. Wat waren de geboden services en je ervaring? En voeg je ervaring toe op Ervaringenspotter, zodat anderen hier voordeel uit kunnen trekken. Zijn er veel positieve of juist negatieve ervaringen met de zoekservice? Laat het hier weten!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Ageras teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Ageras

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Ageras? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Ageras achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *