AKO Ervaringen

AKO: Wat is het?

AKO staat voor Amsterdamsche Kiosk Onderneming, een bedrijf dat in 1878 werd opgericht. Het is een begrip op veel stations in Nederland, met vaak meer dan één vestiging. AKO biedt een ‘inloopwinkel’ aan waar je boeken, tijdschriften, agenda’s, kalenders en boekenleggers kunt kopen. Ook online kun je bij AKO terecht en een boek bestellen.

AKO Literatuurprijs

De AKO is erg bekend geworden door de AKO Literatuurprijs die in 1987 werd ingesteld. De prijs (van eer en een geldbedrag) gaat jaarlijks naar een schrijver. In 2014 is de naam gewijzigd naar ECI Literatuurprijs.

Contact & Klachten

Voor vragen, klachten of problemen kun je terecht in een vestiging of telefonisch (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00) contact opnemen. Ook kun je een email sturen. Ben je niet tevreden, dan kun je kosteloos retourneren binnen 14 dagen.

Kopen of bestellen bij AKO een goed idee?

AFhankelijk van wat je zoekt zou een bezoek aan AKO zeker kunnen lonen. Vergeet niet hier je ervaringen te delen zodat anderen weten wat zij kunnen verwachten! Is het makkelijk retourneren en zijn ze goedkoop in vergelijking met bol.com? Laat je mening en ervaringen achter over de AKO!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen AKO teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met AKO

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over AKO? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over AKO achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *