Alzheimer Nederland Ervaringen

Proactieve ondersteuning voor mensen met Alzheimer en dementie

Wanneer je een geliefde of familielid hebt met Alzheimer of een andere vorm van dementie, of je hebt zelf de diagnose Alzheimer ontvangen, kan dit veel vragen en problemen met zich meebrengen. Om hierbij te helpen staat Stichting Alzheimer Nederland voor je klaar. Zij bieden informatie, antwoorden op veelgestelde vragen en er is ook de mogelijkheid om je op te geven als vrijwilliger.

Over Alzheimer Nederland

Sinds 1984 richt de Stichting Alzheimer Nederland zich op mensen met dementie en hun naasten. Dit doen ze vanuit Amersfoort waar ongeveer 70 medewerkers actief zijn en 5.500 vrijwilligers verspreid over Nederland die dezelfde doelstelling delen. Namelijk om voorlichting te geven over deze ziekte en om betere zorg te bieden. Daarnaast werken ze samen met regionale en landelijke zorginstellingen en zamelen geld in voor onderzoek naar de ziekte.

Diensten en informatie

Momenteel zijn er zo’n 270.000 mensen in Nederland met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Alzheimer Nederland wil een toekomst creëren waarin olijk is voorkomen of genezen, de levenskwaliteit verbetert, mensen geïnspireerd en gemobiliseerd worden om de ziekte te overwinnen, en iedereen bij elkaar brengt die de kwaliteit van leven van mensen met dementie en mantelzorgers kan verbeteren.

Op de website van Stichting Alzheimer Nederland vind je veel informatie over dementie, zoals symptomen, soorten, diagnose en behandeling, hulp bij dementie, oorzaken, preventie en wat je zelf kunt regelen. Daarnaast zijn er ook regionale diensten zoals alzheimer cafés, afdelingen en mogelijkheid om je als donateur of vrijwilliger op te geven.

Opinies delen

Kun jij alle antwoorden vinden op je vragen omtrent Alzheimer en dementie, of mis je informatie en ondersteuning op de website van Stichting Alzheimer Nederland? Laat hier jouw ervaringen achter en help anderen bij hun zoektocht naar het antwoord op deze vraag.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Alzheimer Nederland teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Alzheimer Nederland

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Alzheimer Nederland? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Alzheimer Nederland achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *