AVG Ervaringen

Wat is AVG Antivirus?

AVG is een bekend antivirusprogramma. Het is ontworpen om een veilige online ervaring te bieden aan de gebruiker. Het doel van AVG is een wereld te creëren waarin mensen zonder zorgen online kunnen gaan. Ze bieden prestatie-, beschermings- en privacy-oplossingen voor consumenten en bedrijven. Door middel van hun brede scala aan producten beschermen ze uw IT tegen virusprogramma’s en malware en kunnen ze ook uw mobiele apparaten als smartphones en tablets beschermen. AVG biedt bekroonde producten en is onderdeel van de Avast-familie van digitale beveiligingproducten.

Diensten van AVG

AVG biedt verschillende diensten die uw digitale veiligheid kunnen garanderen. Deze diensten variëren van een eenvoudige gratis versie tot een uitgebreide alles-in-1 versie. Daarnaast bieden ze ook HMA VPN aan. Met deze Virtual Private Network wordt uw internetverbinding gecodeerd en ook uw locatie wordt verborgen. Zo heeft u volledige online privacy. Daarnaast bieden ze ondersteuning voor zowel thuis- als bedrijfsgebruikers.

Klachten

Als u een klacht heeft te melden aan AVG, dan kunt u contact opnemen via Facebook, Twitter of Google+. Daarnaast kunt u ook een contactformulier invullen voor ondersteuning, of een feedbackformulier als u iets anders te melden heeft. In Nederland heeft AVG ook een postadres in Amsterdam.

Beoordelingen

Ervaringen van gebruikers van AVG Antivirus programma? Is dit betrouwbaar en veilig? Is de bescherming voor computer, pc, mac echt 100%? Laat hier jouw beoordelingen achter, zodat anderen meer te weten komen over dit product voordat ze het aanschaffen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen AVG teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met AVG

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over AVG? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over AVG achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *