Big Freddy Ervaringen

BirdBox PapegaaienSchool

Heb je een parkiet of papegaai als huisdier en vind je het moeilijk deze op te voeden? Zou je graag een video cursus willen volgen om je vogel goede manieren aan te leren? Kijk dan eens naar BirdBox PapegaaienSchool. Deze school biedt een video cursus aan waarin je de basisvaardigheden voor jouw parkiet of papegaai leert. De bedenkers hebben hier ruim 20 jaar ervaring mee.

Redenen om te starten

Volgens de makers van BirdBox PapegaaienSchool is er veel onbegrip en probleemgedrag van jouw papegaai of parkiet wat je via de video cursus doeltreffend en via een no-nonsense methode kunt afrekenen. Er worden redenen aangegeven waarom je de cursus zou willen volgen. Heb je bijvoorbeeld problemen met trainen of bijten? Zit je met een schreeuwlelijke vogel en wil deze helemaal niet getraind worden? Start dan de video cursus om de situatie beter te maken. Als je op de gelijk starten button drukt krijg je zelfs 50% korting.

Inhoud van de cursus

De inhoud van de cursus is breed. Er wordt onder andere aandacht besteed aan het leren kennen van je vogel vanuit zijn perspectief. Daarnaast komen de huisvestiging, het voeren, gezondheidszorg en gedrag aan bod. Ook het trainen, vliegtraining en de natuur belanden op de lessenlijst. De bedoeling is dat je na het volgen van de cursus een gelukkige en gehoorzame papegaai of parkiet hebt. Daarnaast is er ook persoonlijk coaching gericht op jouw eigen vogel.

Kenmerken van BirdBox

De makers stellen dat zij de sleutel in handen hebben tot een gelukkige kromsnavel. Het creëren van een diepe en duurzame band met je vogel is daarvoor belangrijk. Zodat je vogel zich veilig en vertrouwd voelt. Door een positieve ervaring na iedere training te bieden groeit het vertrouwen van de vogel. Heeft BirdBox jou al geholpen? Laat dan je ervaringen hieronder achter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Big Freddy teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Big Freddy

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Big Freddy? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Big Freddy achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *