Bloomon Ervaringen

Over Bloomon

Bloomon is een verfrissend bedrijf binnen de bloemenindustrie dat is opgericht door drie gepassioneerde ondernemers: Patrick, Bart en Koen. Het bedrijf was voortgekomen uit de behoefte om de liefde, passie en bijzondere kanten van bloemen kopen weer terug in de wereld te brengen. Samenstellingen van bloesembossen werden steeds saaier en hun doel is om korte weg tussen kwekers en klanten mogelijk te maken met meer bijzondere bloemen.

Diensten van Bloomon

Bloemen kunnen in slechts drie stappen besteld worden: kiezen van formaat, bepalen van bezorgmoment en daarna laten verrassen. Betalingen kunnen met iDeal, creditcard, automatisch incasso of Paypal, waarbij geen verzendkosten worden in rekening gebracht. Ook wordt er een dag van tevoren voor de te verwachten bezorging een sms verstuurd.

Vragen over Bloomon

Voor vragen of informatie kunnen klanten terecht op de FAQ pagina van de website. Ook kunnen er livegesprekken gestart of e-mails verzonden worden naar service@bloomon.nl. Als er antwoord zo snel mogelijk gewenst is, kan er gebeld worden naar 085-8884404 of een WhatsApp gestuurd worden naar 0613862995. Ook is het mogelijk om langs te komen op kantoor.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Bloomon teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Bloomon

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Bloomon? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Bloomon achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *