BullGuard Ervaringen

BullGuard: De Stierbewaker

Het vinden van een betrouwbare en veilige bescherming voor je online activiteiten is belangrijk voor iedereen. BullGuard, bekend van het buldog silhouette logo, is één van de beveiligingsleveranciers die je hiervoor de mogelijkheid biedt. Je apparaten krijgen via dit bedrijf ijzeren bescherming. Hierbij is BullGuard uitgeroepen tot beste consumentenbeveiliging in Europa en als beste koop en geteste product. Daarnaast biede het bedrijf je naast antivirus ook mobiele beveiliging, identiteitsbescherming en sociale mediabescherming aan.

Diensten van BullGuard

Er zijn diverse producten verkrijgbaar bij BullGuard. De categorieën waarin de producten zijn verdeeld zijn ‘multi-device’, ‘pc’, ‘mobiel’ en ‘cloud’. Hierbij kan je kiezen uit abonnementen voor jouw beveiliging tegen virussen. Tevens is er de mogelijkheid om software te laten installeren bij het bedrijf. De meest uitgebreide product is de ‘Premium Protection’. Dit abonnement kost 89,95 euro; met dit abonnement ben je gedurende een jaar beveiligd op maximaal tien apparaten die je bezit. Ook is het mogelijk om jouw apparaat te verzekeren voor een korte of langere periode. Daarnaast biedt BullGuard je tevens de mogelijkheid om te proeven via gratis software die je kunt downloaden.

Klachten bij BullGuard

Mocht je ontevreden zijn met de producten of diensten van BullGuard, dan heb je de mogelijkheid om deze klacht door te geven. Je kunt hierbij gebruik maken van de live chat waar je dag en nacht je vragen kunt stellen. Tevens heb je de optie om je klacht via een email te sturen. Binnen 24 uur krijg je hier een reactie op, waardoor je snel geholpen wordt. Mocht deze reactie je niet bevallen, dan heb je de mogelijkheid om binnen de eerste 30 dagen je geld terug te ontvangen.

BullGuard Ervaringen

Wil jij anderen helpen door jouw ervaringen met BullGuard te delen? Ervaringenspotter is benieuwd naar jouw reactie! Help anderen door jouw ervaringen te delen over de software, service, software-installatie, antivirus en security. Jouw review helpt anderen bij het kiezen van het meest geschikte product voor hun apparaten.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen BullGuard teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met BullGuard

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over BullGuard? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over BullGuard achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *