CanvasCompany Ervaringen

CanvasCompany: Uw foto’s op canvas

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een apparaat waarmee hij of zij foto’s kan maken. Soms wil je deze foto’s eens op een meer bijzondere manier bewaren en afdrukken. Bijvoorbeeld op canvas. Hiervoor kunt u naar de CanvasCompany gaan. Wat is de kwaliteit en prijs? Te lezen via Ervaringenspotter.

Over CanvasCompany

CanvasCompany is een webbedrijf dat gespecialiseerd is in fotografie en met het afdrukken van foto’s op canvas. Ze gebruiken de beste printmachines en de UV-inkten die worden gebruikt verkleuren niet in het zonlicht. Ze bieden een 100% tevredenheidsgarantie wanneer er iets misgaat bij de bestelling.

Diensten CanvasCompany

De foto’s die je bij CanvasCompany af laat drukken, loop door langs de randen van het houten frame. Bij dit frame kunt u kiezen voor twee of vier centimeter. Daarnaast kunt u ook kiezen voor opties als collage op canvas, panorama canvas, meerluik canvas, tekst op canvas en zwart-wit foto op canvas. Daarnaast kunt u bij de CanvasCompany ook voor fotocadeaus kiezen zoals een schort met foto of onderzetters met foto. Wanneer u tevreden bent over uw bestelling, dan kunt u bestellen. Uw foto wordt dan binnen drie werkdagen verzonden.

Klachten CanvasCompany

Mocht er helaas toch iets misgaan met uw bestelling bij CanvasCompany, dan kunt u een klacht indienen per e-mail binnen drie werkdagen. Het is handig om bij deze klacht meerdere foto’s van het product mee te sturen, zodat goed kan worden bekeken waar het mis is gegaan. U krijgt binnen 24 uur antwoord op een werkdag. In sommige gevallen kunt u het product retourneren. Hiervoor dient u echter de CanvasCompany op de hoogte te stellen, want zij regelen de afhaalopdracht bij DHL.

Jouw review over CanvasCompany

Heb jij al eens een foto op canvas laten drukken bij de CanvasCompany? Laat dan hier jouw mening achter over de kwaliteit van deze foto’s. Op deze manier kunnen we met elkaar van elkaars ervaringen leren!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen CanvasCompany teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met CanvasCompany

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over CanvasCompany? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over CanvasCompany achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *