Chocotelegram.nl Ervaringen

Wat Willen Consumenten van Chocotelegram.nl?

Chocotelegram.nl is een webshop waar je met het plaatsen van letters op chocolade blokjes een smakelijke tekst kan overbrengen. Als Ervaringenspotter krijgen we graag feedback over de verpakking, de leveringstijd, de gemakkelijkheid van bestellen en natuurlijk over het product in het algemeen. We helpen consumenten graag bij het bij kopen van geschenken.

Het Concept achter Chocotelegram.nl

Het concept van Chocotelegram stamt uit 1995. Het idee came van grondlegger H. Timmers die door het bestuderen van drankflesjes voorzien van een dubbel etiket kwam. Hij vormde hiermee de basis voor het Wijn- en Champagnetelegram. De wenstekst van de gever wordt zo daarmee onlosmakelijk verbonden met het product. Na uitvoerig getest te zijn in Nederland, sloeg het concept ook meteen aan bij internationale zoetwaren beurzen. Chocotelegram werd toen door Tasty Present op de markt gebracht.

Diensten van Chocotelegram.nl

Het aantal karakters of letterwoorden in een Chocotelegram is afhankelijk van de taal en cultuur van de markt waarin het wordt aangeboden. Zo kennen landen als Portugal en Polen 8 letterwoorden, Nederland 7. Daar komt bij dat er randvoorwaarden als betaalbaarheid en meest voorkomende lettercombinaties ook een rol spelen. In 1995 waren er alleen maar producten met 30 of 60 letters, maar naar mate de vraag groter wordt worden er ook kleinere formaten aangeboden, om zo aan al die vragen te voldoen. Er worden ook steeds meer verpakkingen aangeboden om specifiek in te spelen op geefmomenten zoals Pasen, Sinterklaas, Kerstmis en Valentijn.

Klantenservice Chocotelegram.nl

De klantenservice van Chocotelegram.nl kan via de webshop bereikt worden, maar ook telefonisch tijdens kantooruren. Mailen is ook een mogelijkheid, waarop wordt gereageerd met een passend antwoord. Ooit reeds ervaring gehad hebben met de klantenservice? Was het ergens wat minder? Laat dan een beoordeling achter voor toekomstige klanten om anderen te helpen! Even ook bij Ervaringenspotter lezen wat anderen al ervaren hebben Kan hierbij inzicht geven of u bij Chocotelegram.nl moet bestellen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Chocotelegram.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Chocotelegram.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Chocotelegram.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Chocotelegram.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *