CJP Ervaringen

Aanbieden CJP: Bespaar Je Geld Op Culturele Uitjes

Heb je weleens gehoord van CJP, of misschien zelfs van school? Wanneer je nog niet eerder met CJP in aanraking bent gekomen dan heb je hier de juiste plek gevonden om er meer over te weten te komen. Lees hieronder of het bij jou past en wat de andere CJP gebruikers hiervan vinden.

Wat is CJP?

CJP staat voor Cultureel Jongeren Paspoort. Het is echter veel meer dan een pas. Het is een platform dat liefhebbers van cultuur inspireert in al haar vormen en maten. CJP wil het imago van cultuur wat stoffiger maken, terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Zij zoeken en selecteren alle cultuur bij elkaar, schrijven hierover online, in nieuwsbrieven en magazines. Ze organiseren ook veel verschillende leuke events in samenwerking met verschillende culturele partners. Hierdoor krijg je korting op bijvoorbeeld films, festivals, concerten, theaters en musea.

Voor wie is CJP?

CJP richt zich op iedereen onder de 30 jaar die graag films, theater, festivals en meer wil beleven. Niet alleen is cultuur betaalbaar door CJP, maar het speelt ook een grote rol in het financieren van cultuureducatie op middelbare scholen. Elke school die de CJP Cultuurkaart gebruikt, geeft zo’n 11 miljoen euro uit aan culturele partners. Zo hou je cultuur gezond en bloeiend.

Voordelen van CJP

Alleen al het feit dat CJP zoekt en selecteert wat cultuur te bieden heeft, is een reden om voor het bedrijf te kiezen, maar dat is nog niet alles. Als lid krijg je korting op cultuur, bijvoorbeeld festivals, bioscoop, theater, musicals, concerten en musea. Daarnaast krijg je ook voordeel op lifestyle-producten, zoals Apple-producten, fashion artikelen, boeken en verzekeringen. Ook krijg je toegang tot speciale CJP-events, mee te doen aan winacties en twee keer per jaar het C. Magazine.

Contact Opnemen met CJP

Misschien heb je al na het lezen van al deze informatie nog steeds geen antwoord op je vraag. In dat geval kun je beginnen met de top 5 van veelgestelde vragen of rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice. Je kunt je vraag stellen via Twitter (@CJPnl of @CJPCultuurkaart) op werkdagen van 09.00-17.30 uur of het contactformulier invullen en je krijgt binnen twee werkdagen een reactie van CJP.

Ervaringen van anderen met CJP

Heb je al leuke ervaringen gehad met CJP en ben je al geruime tijd lid? Laat dan een review achter en ervaar wat anderen ervan vinden. Jouw ervaringen zullen cultuurliefhebbers helpen bij hun zoektocht naar betaalbare en leuke culturele uitjes.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen CJP teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met CJP

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over CJP? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over CJP achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *