CliniClowns Ervaringen

Een Inleiding op CliniClowns

CliniClowns is een internationaal initiatief begonnen in Amerika door Michael Christenen. Hij heeft CliniClowns geïntroduceerd om verandering te brengen in het straatartiesten- en clownscircus. Vervolgens heeft professor Dokter Tom Voute deze techniek in 1992 naar Nederland geïmporteerd. In 1993 ging de eerste clowns aan de slag in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam.

De Diensten van CliniClowns

CliniClowns biedt tal van diensten aan. Hierbij kunnen kinderen tussen de 4 en 18 jaar deelnamen aan een voorstelling genaamd “Er was eens…”. Dit is speciaal ontwikkeld voor kinderen met moeilijke leervragen. Er is ook een speciale muzikale voorstelling genaamd “Klein Zintuigen Orkest”. Deze is ontwikkeld voor kinderen met een verstandelijke- of meervoudige handicap en is bedoeld om hun zintuigen te prikkelen. Daarnaast is er ook nog het “CliniClowns College”, een theater voorstelling voor zieke en gehandicapte kinderen met de hele familie.

De Klachtenprocedure

CliniClowns heeft een klagenaanpak waar mensen gebruik van kunnen maken als ze ontevreden zijn. Op de website kan je een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Verder staat ook op de website hoe een klacht binnen tien dagen wordt opgelost. Daarnaast kan je ook een donatie doen, een vrijwilliger worden of een vacature zoeken. Op de website is ook de CliniClowns shop te vinden voor leuke artikelen.

Persoonlijke Ervaringen

Met CliniClowns in contact komen kan een hele bijzondere ervaring zijn. Daarom hebben we ook besloten om de verhalen van mensen die te maken hebben gehad met CliniClowns te delen. Wil jij meer weten over de werkwijze van CliniClowns? Wil je meedoen aan de CliniClowns club of een spreekbeurt geven? Alle informatie is beschikbaar! Heb jij zelf ervaringen met CliniClowns? Deel ze met het internet en laat weten wat je ervan vind.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen CliniClowns teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met CliniClowns

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over CliniClowns? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over CliniClowns achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *