Computrain Ervaringen

Over Computrain

Computrain bestaat al ruim 30 jaar en is uitgegroeid tot de grootste IT-opleider van Nederland. Hun visie is om ‘kracht te halen uit het afstemmen van ke IT op de mensen en omgekeerd’. Ze bieden ruim 850 trainingen, opleidingen, examens en certificeringsprogramma’s aan op het gebied van IT gebruik, -beheer, -development en Business IT. Met deze trainingen en opleidingen helpen ze bij het verwerven van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor de technologie van morgen.

Diensten

Bij Computrain kun je terecht voor trainingen en cursussen op het gebied van Office, Development, Beheer, Business IT, Projectmanagement, Servicemanagement en ITIL. Daarnaast kun je hier ook verschillende IT-certificeringen behalen van Microsoft, Citrix, ITIL®, PRINCE2®, CompTIA en Oracle.

Maatwerk

Computrain kan trainingsprogramma’s en -trajecten volledig op maat maken voor bedrijven. Zo kunnen ze op maat gemaakte, effectieve trainingen aanbieden.

EVC

Computrain werkt samen met het EVC Centrum Nederland. Dit maakt het voor mensen met veel werkervaring mogelijk om een hoger niveau te bereiken door middel van korte opleidingen en cursussen.

Klachten

Vragen en klachten kun je indienen via het contactformulier op de website. Als je daar je telefoonnummer bijvoegt, kunnen zij sneller en persoonlijker op jouw vragen reageren. Als Computrain een klacht niet naar tevredenheid heeft weten op te lossen, kun je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Particuliere Onderwijsinstellingen in Den Haag.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Computrain teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Computrain

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Computrain? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Computrain achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *