Consumind Ervaringen

Kan ik besparen op mijn vaste lasten met Consumind?

Ben je op zoek naar een manier om op je vaste lasten te besparen? Wil je weten of Consumind een goede optie is? Bekijk dan de beoordelingen op de website van Consumind. Hier staan de ervaringen van mensen die al eerder de overstap hebben gemaakt van leverancier. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten. Consumind wil je helpen bij het overstappen van leverancier, zonder al te veel rompslomp.

Wat biedt Consumind?

Consumind is onderdeel van MTVTD BV, een financiëel adviesbedrijf. Zij onderzoeken elke maand de prijzen van energieleveranciers, telecom, verzekeraars, hypotheken en andere aanbieders. Het bedrijf heeft alleen samenwerkingen met een beperkt aantal aanbieders, omdat ze staan voor kwaliteit en stabiele producten. Op hun website kun je verschillende producten met elkaar vergelijken: leningen, energie, mobiele telefonie, internet, televisie en bellen. Je kan er ook meer lezen over onderwerpen zoals welk type telefoonabonnement het beste bij je past en verzekeringstips. Als je op de hoogte wil blijven van de maandelijkse wijzigingen kan je je e-mailadres achterlaten op de website.

Klachten

Klanttevredenheid staat bij Consumind hoog in het vaandel. Mocht je klachten hebben, schakel dan de klantenservice van Consumind in. Op de website lees je meer over de klachtenprocedure. Als Consumind er niet uitkomt dan kun je terecht bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (KIFID).

Overstappen van leverancier

Wil je overstappen van leverancier? Dan is het belangrijk dat je weet wat de huidige prijs is. Je kunt via Consumind overstappen, maar het kan ook lonen om je huidige leverancier te bellen voor een passend voorstel. Als je er zeker van bent dat je teveel betaalt, dan is overstappen de beste keuze. Meer informatie over het overstappen van leverancier vind je op de website van Consumind.

Consumind betrouwbaar?

Wil je meer weten over de betrouwbaarheid van Consumind? Kijk dan eens bij de beoordelingen om te zien wat andere gebruikers ervan vinden. Consumind geeft je de mogelijkheid om geld te besparen op energie, telecom, verzekeringen en hypotheken doordat je tarieven met elkaar kunt vergelijken. Als je besluit om over te stappen, kan je dit via Consumind gratis doen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Consumind teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Consumind

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Consumind? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Consumind achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *