Cosmox Ervaringen

Cosmox.nl, het bedrijf van films, muziek, games en boeken

Ben jij van plan om films, muziek, games en boeken te kopen bij Cosmox.nl? Dan is het goed om de ervaringen mee te nemen van andere klanten. Ervaringenspotter heeft reviews en beoordelingen verzameld zodat jij een goede keuze kunt maken. Cosmox is een webshop met een ruim assortiment van boven de 550.000 films, cd’s, dvd’s, games en boeken en daarom hebben ze in 2013 de publieksprijs van de ThuiswinkelAwards gekregen.

Diensten van Cosmox.nl

Heb jij een leuke film nodig voor een avondje thuis? Of ben je juist op zoek naar een spannend boek? Dan is Cosmox.nl de plek om te zijn. Ze hebben een enorm assortiment om uit te kiezen van films, games, muziek en boeken. Daarnaast hebben ze ook snelle leveringen en als je boven 20 euro bestelt is het geheel gratis. Ook hebben ze een goede klantenservice en een 14 dagen retourgarantie. Daarnaast kun je er ook veilig betalen met iDEAL, credit card of een eenmalige machtiging. Al met al een goede service!

Klachten, tips en complimenten

Het team van Cosmox.nl wil ervoor zorgen dat je een goede klantervaring hebt. Als je een klacht hebt kun je die met het team bespreken om een oplossing te zoeken. Helaas kom je soms tot geen oplossing met elkaar en in dat geval kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie van de Thuiswinkelwaarborg organisatie waar Cosmox aangesloten is. Heb je een goede ervaring met Cosmox.nl? Deel deze dan ook!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Cosmox teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Cosmox

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Cosmox? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Cosmox achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *