Coursera Ervaringen

Coursera: klantervaringen

Ben je op zoek naar een plek om een online opleiding te volgen? Wellicht is Coursera een goede oplossing voor jou. Op Ervaringenspotter lees je welke klantervaringen er rondom Coursera bekend zijn. Wat is Coursera precies?

Over Coursera

Coursera is een Amerikaans bedrijf dat meer dan 1.954 opleidingen aanbiedt. Zij werken volgens het principe van Massive open online course, oftewel een MOOC. Om ervoor te zorgen dat iedereen van over de hele wereld toegang heeft tot het beste onderwijs, hebben zij samengewerkt met meer dan 140 universiteiten en onderwijsorganisaties. Coursera is in 2012 opgericht door twee informaticadocenten van de Stanford Universiteit. Hun visie is om iedereen overal ter wereld toegang te geven tot topkwaliteit onderwijs.

Cursussen

De cursussen op Coursera worden gegeven door fantastische docenten van universiteiten en bedrijven van wereldklasse. Er zijn zowel betaalde als gratis cursussen beschikbaar. Bij de betaalde cursussen krijg je extra quizzen en projecten en kun je een cursuscertificaat verdienen. Bij beide kun je ‘on demand’ videocolleges en discussieforums bekijken, waardoor je nieuwe dingen kan leren, wanneer jij dat wil.

Carrièrevaardigheid

Als je een specifieke carrièrevaardigheid wilt beheersen, kun je het beste inschrijven voor een cursus. Hierdoor kun je in je eigen tempo een reeks rigoureuze cursussen volgen, werken aan praktische projecten en uiteindelijk een specialisatiecertificaat verdienen.

Professionele Certificaten

Voor beiden, het beginnen van een nieuwe carrière of het veranderen van je huidige, kun je op Coursera profiteren van professionele certificaten. Met deze certificaten leer je van topbedrijven en universiteiten. Probeer ook je nieuwe vaardigheden toe te passen op praktische projecten, waardoor je expertise onder de aandacht komt van potentiële werkgevers. Om je nieuwe carrière een boost te geven, verdien je na het afronden een loopbaanreferentie.

Mastertrack

Door te kiezen voor een Mastertrack leerervaring, profiteer je van een real-world projecten en live, deskundige instructie. Als je wordt toegelaten tot het volledige masterprogramma, kun je de Mastertrack cursussen hierin meerekenen. Uiteindelijk krijg je een online diploma van een universiteit van wereldklasse.

Klantervaringen Coursera

Ben je klant bij Coursera? Laat het ons weten, we zijn enorm benieuwd naar jouw klantervaringen. Welke cursus heb je gedaan? Ben je tevreden met de service? Ga je in de toekomst hier opnieuw shoppen voor een opleiding? Deel jouw visie bij Ervaringenspotter, hierdoor blijft dit het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Coursera teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Coursera

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Coursera? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Coursera achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *