Davilex Ervaringen

Wat is Davilex.nl?

Davilex.nl is een online winkel waar je software voor je boekhouding kunt kopen. 7 dagen per week ben je welkom om de juiste boekhoudsoftware te selecteren voor jouw bedrijf. Deze online boekhoudwinkel wil klanteli van Ervaringenspotter helpen door middel van reviews en ervaringen te verstrekken. Zo kunnen toekomstige klanten de software voor boekhouding kopen met een gerust hart. Daarom horen we graag je mening/reactie over Davilex.nl.

Wie is Davilex?

Davilex is een bedrijf met bijna 30 jaar ervaring in administratieve software. Het hoofdkantoor is gevestigd in de stad Houten aan de De Molen 25. Davilex richt zich voornamelijk op administratieve software voor kleine, middel en grote bedrijven, verenigingen en stichtingen. Ze willen dat iedereen op een eenvoudige, efficiënte manier een overzichtelijke administratie bij kan houden. Om deze doelstelling waar te maken, bieden ze software voor bedrijven waarmee je gemakkelijk online kunt boekhouden en factureren voor een lage prijs per maand. Davilex biedt ook een gratis proefabonnement aan van 30 dagen, waarbij het abonnement automatisch stopt zonder dat je hier verplichtingen aan hebt.

Wat zijn de diensten van Davilex?

Zoals al eerder vermeld kan je bij Davilex boekhoudsoftware kopen voor je bedrijf. Maar ze bieden ook add-ons aan, zoals het creëren van een webwinkel inclusief hosting, updates en support. Ze bieden ook SEOshop, salarissoftware, rapportagesoftware etc. aan voor een vast bedrag per maand. Er is ook een online-abonnement beschikbaar voor €17,95 per maand met een Davilex E3-connect, waarmee je je administratie kunt toevoegen aan je webwinkel.

Klachten Davilex

Als je klachten hebt met betrekking tot de softwares of je abonnement kun je contact opnemen met Davilex via de telefoon op werkdagen tussen 08.45 en 17.00. Ook kan je een mail sturen of een bericht versturen via WhatsApp. Hoe is jouw ervaring met Davilex geweest? We horen je verhalen graag, zodat anderen bij het bestellen van de boekhoudsoftware kunnen profiteren van informatie en je reviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Davilex teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Davilex

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Davilex? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Davilex achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *