Digitaal Kantoor Ervaringen

Digitaal Kantoor – een eerste blik

Digitaal Kantoor is een bedrijf dat ondersteuning biedt aan midden- en kleinbedrijven, freelancers, verenigingen, stichtingen, webwinkeliers, detacheerders en adviesbureaus. Zij helpen hun klanten met bijvoorbeeld hun online boekhouding, relatiebeheer, projecten, urenregistratie, in- en verkoop en personeel. Heb je ervaring met dit bedrijf? Deel dan je beoordeling met anderen op Ervaringenspotter. Zo leren anderen wat zij kunnen verwachten van Digitaal Kantoor.

Over Digitaal Kantoor

Digitaalkantoor.nl is een one-stop-solution voor je hele bedrijfsadministratie. Dit systeem kan toegepast worden bij ieder bedrijf, ongeacht de grootte en de branche. In de beveiligde cloud worden alle gegevens opgeslagen, waardoor je altijd en overal op je eigen boekhouding kunt toegang hebben.

Diensten van Digitaal Kantoor

Digitaal Kantoor verzorgt een volledig pakket aan bedrijfsadministratie. De diensten die ze hiervoor aanbieden, zijn onder andere: agenda, facturering, taakverdeling, VOIP, tijdregistratie, projectplanning, relatiebeheer, online boekhouding en verkoop. Op hun dashboard is er goed inzicht te krijgen in de bedrijfsvoortgang. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om alle bedrijfsprocessen aan elkaar te koppelen. Voorbeelden hiervan zijn het koppelen van de bankgegevens aan de verwerkte inkoop- en verkoopfacturen, maar ook het koppelen van ingekomen facturen aan relaties in de boekhouding. Digitaal Kantoor werd dit jaar beloond met de Nationale TV Succes Award als Branchewinnaar Digitale Boekhouding.

Klachten, tips en complimenten over Digitaal Kantoor

Mocht er ooit iets misgaan bij Digitaal Kantoor, dan willen zij hier graag op reageren. Klanten kunnen hun klacht, tip of compliment melden zodat het bedrijf zijn dienstverlening nog verder kan verbeteren. Heb jij ervaring met Digitaal Kantoor? Deel dan jouw beoordeling met de wereld en laat anderen weten of het een goed bedrijf is.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Digitaal Kantoor teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Digitaal Kantoor

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Digitaal Kantoor? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Digitaal Kantoor achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *