Directwonen.nl Ervaringen

Directwonen.nl

Door alle woningeigenaren, verhuurders en huurders met elkaar in contact te brengen wil Directwonen de huurmarkt verbeteren. Directwonen.nl is onderdeel van Qmulus, een bedrijf dat zich richt op kapitaalinvesteringen. Via de website kun je als potentiële huurder woningen makkelijk en snel doorzoeken. Verhuurders kunnen zoeken naar geschikte huurders als de details van hun gewenste woning toevoegen aan een profiel. Of er eventuele bemiddelingskosten zijn staat duidelijk aangegeven.

Smart Account

Met het aanschaffen van een Smart Account voor €15 per maand krijg je toegang tot nieuw vrijgekomen woningen. Met het account krijgt jouw reactie op een woning extra onder de aandacht van de verhuurder. Mocht er alsnog een extra toeslag dienen te worden betaald, staat ook meteen aangegeven hoeveel deze dan precies is.

Klachten

Naast al het positieve dat te vinden is op Directwonen.nl, komen er ook wat klachten naar boven. Hoewel er op de website een afdeling met alleen positieve ervaringen staat, levert zoeken naar meer informatie al snel klachten op. Denk aan mensen die reageren op een woning maar er laat achter komen dat de woning al vergeven is. Daarnaast geven overige websites aan dat Directwonen.nl al sinds begin jaren ’90 bemiddelt bij het vinden van huurwoningen. Kortom, let goed op voordat je besluit een woning te huren via Directwonen.nl en lees ervaringen voordat je je inschrijft!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Directwonen.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Directwonen.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Directwonen.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Directwonen.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *