Ficsus Ervaringen

Een alles in één boekhoudprogramma voor ZZP’ers

Als je als ZZP’er aan de slag gaat kan het vervelend zijn om de financiële administratie bij te houden. Denk hierbij aan je boekhouding, bonnetjes verwerken, uren bijhouden, Btw-aangiften en meer. Gelukkig biedt Ficsus.nl hier een online oplossing voor aan. Ficsus.nl biedt een online programma aan voor zzp’ers die de belastingaangifte en het bijhouden van de boekhouding gemakkelijker en leuker maken.

Over Ficsus.nl

Ficsus.nl BV is opgericht aan het begin van 2009 en bieden een online programma aan voor het doen van de boekhouding voor zzp’ers. Ze werken vanuit een kantoor in Amsterdam-Oost met een enthousiast team van medewerkers die over de nodige commerciële-, technische- en fiscale expertise beschikken.

Diensten en gratis proefperiode

Ficsus.nl biedt een online boekhoudprogramma aan met vele handige onderdelen zoals inkomsten/uitgaven boeken, Btw-aangifte, ritten-/kilometerregistratie, urenadministratie, klantenbestand beheren, voorraadbeheer en meer. Daarnaast kun je een App downloaden voor Android of Apple waarmee je bonnen kan in scannen en je bankrekening koppelen. Om te kijken of het programma aan je verwachtingen voldoet, kun je 35 dagen gratis gebruik maken van het programma. Na de proefperiode kun je direct een abonnement afsluiten van €12,50 per maand.

Keurmerk Zeker-Online en klachten

Ficsus.nl draagt het keurmerk van Zeker-Online. Dit staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Mocht je een probleem ondervinden met het programma, kun je telefonisch contact opnemen met Ficsus.nl of een mail sturen naar klantenservice@ficsus.nl. Verder kun je op de site diverse handleidingen vinden onder het kopje ‘Support’.

Hoe beoordelen klanten van Ficsus het systeem?

Wil je meer weten over de ervaringen van anderen die Ficsus.nl al gebruiken? Bezoek dan Ervaringenspotter om te kijken of het programma je inderdaad kostbare tijd bespaart. Zo kun je uitvinden of Ficsus Boekhouden Compleet aan je verwachtingen voldoet.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Ficsus teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Ficsus

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Ficsus? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Ficsus achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *