flexify Ervaringen

Flexify – Een eenvoudig boekhoudprogramma voor zzp’ers

Bent u als zzp’er op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma dat al uw administratie en aangiftes van de omzetbelasting aan uw boekhouder kan overdragen, waardoor u kosten kunt uitsparen? Dan is Flexify misschien iets voor u.

Over Flexify

Flexify is een bedrijf dat in 2014 is opgericht om zich in te zetten voor een meest eenvoudige en prettige gebruikerservaring. Ze werken samen met een aantal van de beste register belastingadviseurs van Nederland in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Diensten

Wanneer u zich aanmeldt bij Flexify krijgt u een alles-in-één pakket waarmee u alle dingen kunt doen die nodig zijn voor de administratie van uw bedrijf. Het pakket bevat onder andere online factureren, bankbetalingen verwerken, geautomatiseerd debiteurenbeheer, kilometerregistraties en een belastingmanager. Bovendien heeft u ook toegang tot Flexify op uw computer, tablet of telefoon, plus gratis online support. Eveneens kan u een gratis extra gebruiker toevoegen, bijvoorbeeld een adviseur of boekhouder. Al deze diensten zijn inbegrepen in de maandelijkse abonnementskosten van €17,-. Alle gegevens worden in de cloud opgeslagen, zo loopt u nooit het risico dat ze kwijt raken.

Flexify proefabonnement

Voor wie eerst graag proefdraait met het programma biedt Flexify ook een proefabonnement aan. U ontvangt een registratie voor een proefaccount dat na 14 dagen afloopt. Wanneer u daarna een abonnement afneemt, is deze altijd per maand opzegbaar.

Klachten

Voor vragen, opmerkingen en klachten kunt u een contactformulier invullen of bellen met een 010 nummer. Flexify is ook te vinden op Twitter, Facebook en Google Plus.

Wat anderen ervan vinden

Bent u zzp’er en heeft u ervaring met Flexify? Laat ons dan weten hoe u deze dienst beoordeelt! Zo weten andere ondernemers beter of het de moeite waard is om het ook eens uit te gaan proberen voor hun zaak, of dat ze dit beter niet kunnen doen. Is Flexify de ideale oplossing voor zzp’ers? Is het boekhoudprogramma makkelijk in gebruik? Is het betrouwbaar en veilig? Lees de reviews!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen flexify teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met flexify

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over flexify? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over flexify achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *