FloraQueen Ervaringen

FloraQueen

FloraQueen is een bedrijf dat wereldwijd bloemen verzendt. Het bedrijf is gestart in 2004 met een website met kleine selecties van boeketten. In de jaren die daarop volgden, is FloraQueen uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van het verzenden van bloemen. Ze sturen nu de bloemen naar meer dan 100 landen, waarbij het verzenden van een boeket een echt magisch gevoel kan bezorgen.

Missie

FloraQueen ziet het als hun missie om mensen te helpen bij het delen van een glimlach, waardoor elke dag een speciaal moment wordt. Ze willen hun klanten helpen het leven te vieren door boodschappen van liefde en genegenheid te delen. De medewerkers van FloraQueen vinden het geweldig om mensen een glimlach te bezorgen.

Leveringen

FloraQueen stuurt premium bloemen naar klanten over de hele wereld, ongeacht de dag of het tijdstip van levering. Ze hebben een uniek business model ontwikkeld dat twee mogelijkheden voor het verzenden van bloemen combineert: boeketten samengesteld door hun eigen team van bloemisten en lokale bloemisten. Alle bestellingen worden gemaakt met verse bloemen die door FloraQueen zijn geselecteerd en samengesteld door deskundige bloemisten. De bloemen worden verzonden in een originele doos en, voor bestellingen naar bepaalde Europese bestemmingen, zijn de leveringen ook minimaal 24 uur van tevoren.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen FloraQueen teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met FloraQueen

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over FloraQueen? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over FloraQueen achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *