Floriënt Express Ervaringen

Floriënt Express: ervaringen over het online bestellen van bloemen

Bloemen brengen kleur in ieders dag en het is daarom een geschikt cadeau om weg te geven. Ooit begonnen als eerste online bloemenshop van Nederland, biedt Floriënt Express niet alleen vers boeketten maar ook cadeaus zoals chocolade, wijnen en fruitmanden aan.

Over Floriënt Express

Floriënt Express bezorgt bloemen vers van de veiling binnen 24 uur, en garandeert zeven dagen versvoudigheid. Je kunt op de website kiezen uit boeketten, planten, rouwstukken, fruitmanden, cadeaus, iets voor het bedrijfsleven of je kunt een bloemenabonnement bestellen. Daarnaast is er ook het Footprint Boeket, waarbij een zo kort mogelijke keten wordt gehanteerd van kweker tot vaas. Voor standaardzendingen naar Nederland en Duitsland betaal je €5,95 bezorgkosten, en je kunt op verschillende veilige manieren betalen. Daarbuiten is de bezorgkosten afhankelijk van het land aquit je kiest.

Internationale verzendingen

Voor het versturen van bloemen naar andere landen kun je terecht bij Floriënt Express. Zij afleveren zelf bloemen in Nederland, België en Duitsland, en bij alle overige landen wordt dit gedaan door een lokale bloemist. Fruitmanden, chocolade en dranken kun je helaas niet wereldwijd laten bezorgen. Wil je bloemen wereldwijd laten bezorgen, kijk dan op de pagina ‘International’ voor de daarvoor geschikte boeketten.

Klachten

Als er een klacht wordt ingediend, wordt deze binnen 14 dagen beantwoord. Als dit langer duurt, geeft Floriënt Express hierover kenbaar maken met een indicatie van de tijdsduur. Ook kan een klacht worden ingediend via het klachtenformulier van de Stichting Webshop Keurmerk.

Vertel ons over jouw ervaringen!

Heb jij ooit bloemen besteld bij Floriënt Express? Wat is jouw ervaring? Was je tevreden met het boeket, zag het eruit zoals je had verwacht of viel het tegen? Laat je ervaringen achter op Ervaringenspotter, een onafhankelijk platform waar consumenten van elkaars ervaringen kunnen profiteren.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Floriënt Express teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Floriënt Express

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Floriënt Express? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Floriënt Express achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *