FotoOpHout.nl Ervaringen

FotoOpHout.nl: Kies voor je Foto op Hout

Wil je graag je speciale foto laten afdrukken, maar is een normale fotoafdruk niet wat je zoekt? Dan is een foto op hout precies wat je nodig hebt! FotoOpHout.nl heeft een selectie van houten fotoproducten waardoor je jouw gewenste resultaat krijgt! Of de resultaten mooi zijn, de prijzen en de kwaliteit goed, dat lees je hier. Klanten die voorafgaand bestelden, hebben hun ervaringen achtergelaten op Ervaringenspotter.

Over FotoOpHout.nl

FotoOpHout.nl is een onderdeel van CanvasCompany.nl. CanvasCompany is specialist in alles wat met fotografie te maken heeft. Hun doel is het leveren van een perfect fotoproduct tegen een goede prijs. De klantvriendelijkheid staat daarbij voorop. Ook controles achteraf vinden plaats, zodat je zeker weet dat de kwaliteit altijd van de bovenste plank is. Hierbij werken ze met de beste printers en bieden ze een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Daarnaast hebben ze nog meer websites die gespecialiseerd zijn in fotografie, waaronder: www.fotoopglas.nl, www.tuinposteropmaat.nl, www.pimpjedeur.nl, www.fotoopcanvas.nl en www.fotosopaluminium.nl.

Diensten FotoOpHout.nl

Bij FotoOpHout.nl heb je meerdere keuzes voor het bestellen. Je kunt kiezen uit vurenhout, ayoushout (ook geschikt voor buiten), steigerhout en multiplex. Ook is er de optie voor een foto op een blok hout. Deze zijn 4 cm dik en kun je gewoon neerzetten. Daarnaast kun je kiezen voor whitewash (een witte laag ‘verf’ die je foto meer kleur geeft en oneffenheden vermindert). Als laatste kun je het gewenste formaat kiezen. Als je de betaling hebt afgerond wordt de foto binnen 5 dagen geleverd.

Wil je meer dan 10 stuks bestellen? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor een speciale prijs!

Klachten

Mocht je een klacht hebben over het geleverde product of de dienstverlening, laat het FotoOpHout.nl dan binnen 4 werkdagen weten. Dit kan via e-mail (info@FotoOpHout.nl) of telefonisch (035 40 133 44) op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 21.30 uur. Voeg bij je mail liefst één of meerdere foto’s als bewijs mee, zodat ze je klacht direct kunnen behandelen. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur iets terug.

Wat krijg je bezorgd als je een foto bestelt bij FotoOpHout.nl?

Je kunt ervan uit gaan dat de kwaliteit goed is en dat FotoOpHout.nl snel levert. Wil je meer weten of benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Lees dan online reviews van klanten.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen FotoOpHout.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met FotoOpHout.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over FotoOpHout.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over FotoOpHout.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *