Freelance Specialisten Ervaringen

Freelance Specialisten: Reviews en Recensies

Voor zzp’ers of freelancers is het altijd weer een uitdaging om voldoende opdrachten binnen te halen om een mooie winst te maken. Daarvoor heb je een goed netwerk nodig, maar ook hulpmiddelen zoals tools die je kunnen helpen om opdrachten te vinden. Freelance Specialisten is opgericht in 2014 om alle informatie die je nodig hebt bij je zoeken naar opdrachten met je te delen. Of ze net zo effectief zijn als het lijkt, lees reviews van andere zzp’ers en freelancers hier bij Ervaringenspotter.

Diensten van Freelance Specialisten

Wanneer je je bij Freelance Specialisten aanmeldt, moet je je gratis registreren. Maak een profiel aan en schrijf een goede profieltekst zodat opdrachtgevers je zien. Neem een foto op en voeg ook je werkervaring toe. Zodra je klaar bent, kun je zoeken naar opdrachten die je aanspreken en je kunt dan reageren op deze opdracht. Je beschrijft hierbij waarom jij de juiste persoon bent voor de job. De opdrachtgever kiest uiteindelijk wie hij/zij inhuurt.
Opdrachtgevers kunnen gratis opdrachten op de siteplaatsen.

Kosten en rubrieken

Alle diensten van Freelance Specialisten zijn volledig gratis, behalve wanneer freelancers op opdrachten reageren. Er zijn drie tarieven voor reageren: 1. Eenmalig reageren voor € 14,95, 2. 1 jaar toegang voor € 39,50, 3. Onbeperkte toegang voor € 129,95.
De opdrachten zijn onderverdeeld in categorieën zoals acteer en modelwerk, administratie en secretarieel, design en multimedia, IT en netwerkbeheer, klussers en vakmannen, management en consulting, marketing en communicatie, oppassers en gastouders, overige, schoonmaakopdrachten, tekst en vertalingen, transport en logistiek, webdevelopment en zorg en welzijn.

Mijn ervaring en jouw mening zijn belangrijk!

Ik heb me bij Freelance Specialisten meteen ingeschreven als freelancer. Wat hierbij opviel, was dat er veel oude opdrachten op de site stonden en er niet heel veel opdrachten in de categorie lagen waar ik naar keek. Heb jij ervaring met het verwerven van opdrachten via deze site? Laat hier je ervaring achter bij Ervaringenspotter, zodat andere zzp’ers en freelancers hier baat bij kunnen hebben.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Freelance Specialisten teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Freelance Specialisten

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Freelance Specialisten? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Freelance Specialisten achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *