G DATA Ervaringen

G DATA Antivirus: de marktleider in veiligheid

Internetgebruik is tegenwoordig een must; mensen bankieren online en er wordt veel privé informatie opgeslagen op computers. Om goed beschermd te zijn tegen malware en computervirussen is het belangrijk om een goed antirvirusprogramma te installeren – G DATA is een goede uitkomst hiervoor.

G DATA als Oprichter van Antivirus

G DATA bestaat sinds 1985 toen het begon met de ontwikkeling van het eerste antivirusprogramma voor de strijd tegen computervirussen. Hoewel er andere merken op de markt zijn, blijft G DATA de marktleider op het gebied van internet security. Dit bedrijf uit Bochum heeft al successen behaald bij testen vanuit consumentenbonden wereldwijd; ze hebben zelfs zeven van de testen van Nederlandse Consumentenbond gewonnen. Dankzij de pro-actieve aanpak van IT-beveiligingsexperts is het bedrijf ook succesvol in internationaal vergelijkende tests zoals AV Comparatives. In hun productportfolio vind je beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen.

Producten van G DATA

Het assortiment van G DATA bestaat o.a. uit: Internet Security met AntiVirus en Exploit Bescherming tegen virussen, hacker, spyware en malware; G DATA Total Security voor extra bescherming tegen trojanen en spam; G DATA Antivirus met Exploit Bescherming; Mobile Internet Security voor Android-apparaten zoals het terugvinden en afstand verwijderen van verloren smartphones; G Data Antivirus voor macOS; G DATA Business voor bedrijven. De aanschaf van software gaat via de webshop en je krijgt na de betaling een mail terug met downloadinstructies. G Data staat dus altijd klaar voor jou geamkeerde IT veiligheid; overdag en ’s nachts, 365 dagen per jaar. Als je een vraag hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer (020) 80 808 34. Ook staan er op de website veel antwoorden op veelgestelde vragen. Wil je echt weten wat andere klanten ervaren wordt, dan kun je hun reviews lezen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen G DATA teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met G DATA

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over G DATA? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over G DATA achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *