Global Test Market Ervaringen

GlobalTestMarket: Een effectieve manier om extra geld te verdienen

Heb jij ook poen nodig om je leven wat aangenamer te maken? Of wil je gewoon wat extra geld verdienen? Dan is GlobalTestMarket jouw antwoord. In 1999 opgericht door Lightspeed GMI, één van de meest toonaangevende online marktonderzoeksbureaus ter wereld, is GlobalTestMarket een populaire optie als het aankomt op online onderzoeken en betalende enquêtes. Of het loont, of anderen het afraden? We ontvangen graag jouw reviews over GlobalTestMarket hier bij Ervaringenspotser.

Diensten van GlobalTestMarket

Door je aan te melden op de website hoef je je alleen nog maar aan te melden voor betaalde onderzoeken en enquêtes. Om hiermee aan de slag te kunnen is het wel belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent, of tussen de 14 en 17 jaar oud met toestemming van een ouder of wettelijke voogd. De enquêtes worden via e-mail verstuurd en kun je invullen wanneer het jouw uitkomt. Elke gemiddelde enquête duurt slechts 15 minuten om in te vullen, en hoe meer details je in je profielenquête kan aangeven hoe meer onderzoeken je zal ontvangen. Jouw mening wordt gewaardeerd waardoor je, naast Marketpoints, ook kans maakt op verschillende prijzen in de loterij.

Is Privacy verzekerd bij GlobalTestMarket?

Alle online enquêtes die je invult zijn volledig anoniem en gaan over specifieke onderwerpen variërend van films, consumentenproducten, recente gebeurtenissen, restaurants, etc. De hoeveelheid MarketPoints die je voor elke enquête ontvangt zijn afhankelijk van factoren als de urgentie van de vragenlijst en hoeveel tijd je kwijt bent. Wat het verdienen van geld betreft, kun je getransfereerd naar je PayPal account worden als je voldoende MarketPoints hebt verdiend. Dit verdien je bijvoorbeeld door ten minste één keer per kwartaal deel te nemen aan online onderzoeken. Afhankelijk van het tegoed dat je verdient kan het 5 tot 10 werkdagen duren voordat je het krijgt. Je kunt er echter ook voor kiezen om je punten in te wisselen voor cadeaubonnen.

Privacy is bij GlobalTestMarket zeer belangrijk. Jouw contactgegevens worden niet doorgegeven, en je krijgt geen marketingboodschappen gasten hierdoor.

Klachten en Reviews

Voor al je vragen en/of klachten met betrekking tot GlobalTestMarket staat er een contactformulier op hun website waar je ze kenbaar kunt maken. Daarnaast heeft de organisatie ook een pagina op Facebook. Heb jij je ook aangemeld bij GlobalTestMarket? Verdien je echt wel geld met hun betalende onderzoeken en enquêtes? Kun je er gemakkelijk aan beginnen? Hoeveel tijd kost het? Laat hier bij Ervaringenspotter graag je review achter, zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten van GlobalTestMarket!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Global Test Market teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Global Test Market

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Global Test Market? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Global Test Market achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *