Hollandsche munt – Nationaal Cadeau Ervaringen

Hollandsche Munt: Nationaal Cadeau Gratis?

Heeft u altijd al een munt willen bezitten met Wilhelmina erop? Of bent u op zoek naar een uniek verzamelobject? Dan brengt de Hollandsche Munt u de unieke kans om een officiële gratis gouden munt met Wilhelmina erop te bestellen. Maar wat zitten er precies achter deze promotie?

Over Hollandsche Munt

Hollandsche Munt staat bekend om de distributie van bankbiljetten, munten en postzegels voor verschillende ministeries en landen.Verder verzorgen zij in hun eigen beheer officiële herdenkingsuitgiften, die een mooie herinnering geven aan belangrijke gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis. Voordelen genieten ook investeerders door de limited editions die de Hollandsche Munt aanbiedt. Met een beperkte oplage stijgt de waarde van de munt, waardoor iedereen die verzamelt er financieel beter van kan worden.

Diensten van de Hollandsche Munt

Op de website kunt u kiezen voor een officiële herslag van de gouden munt uit 1892 met Wilhelmina erop die maximaal 1.250 genummerde munten uitgeeft. Deze originele gouden 10 gulden munt uit 1892 had slechts een oplage van 61 stuks. Deze is momenteel ongeveer € 30.000 waard volgens de Muntalmanak uit 2016; een uniek en waardevol buitenkansje dus!

Praktijk

Uit een eigen test bleek dat je bij het invullen van het aanvraagformulier op de webpagina al snel verschillende aanbiedingen krijgt. Rondom de gratis munt worden er verschillende produkten aangeboden voor voordelige prijzen, zoals een luxe presentatie-cassette voor slechts € 7,95 i.p.v. € 14,95 of een unieke massief gouden munt van het enige gouden vijfje uit 1912 voor € 199,95 i.p.v. € 249,-. Om de gratis munt te verkrijgen is er een minimale betaling nodig van € 3,95 voor de verzending. Daarnaast geldt er een herroepingsmogelijkheid van 14 dagen. Als u een vraag of klacht heeft, kunt u dit mailen naar klantenservice@hollandschemunt.nl en een antwoord krijgt u binnen 14 dagen.

Is zo’n herdenkingsmunt echt gratis?

Het antwoord op deze vraag is: Nee. Hoewel de munt aanvankelijk als gratis wordt aangeboden, moet er toch minimaal € 3,95 betaald worden voor de verzending. Daarnaast krijgt u bij het formulier verschillende aanbiedingen voor andere producten, die u dus voor meerdere prijzen kunt aankopen. Indien u dit niet wilt, is het nog steeds mogelijk om alleen de gratis munt te verkrijgen. Deze kunt u vervolgens binnen 14 dagen retourneren.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Hollandsche munt – Nationaal Cadeau teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Hollandsche munt – Nationaal Cadeau

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Hollandsche munt – Nationaal Cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Hollandsche munt – Nationaal Cadeau achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *