iBOOD.com Ervaringen

Waarom je jezelf aanmoeten sluiten bij de iBOOD Community

Ben je altijd op zoek naar de beste deals? Dan is iBOOD.com de perfecte plek voor jou. Een Europese community platform waar de beste merken op een dagelijkse basis worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Vijf keer op rij is iBOOD uitgeroepen tot ‘Website van het Jaar’ in de E-commerce categorie. Kijk hieronder wat iBOOD nog meer te bieden heeft.

Diensten van iBOOD

Op iBOOD kun je verschillende aanbiedingen vinden in vier verschillende categorieën:

DagDeals

Elke dag tot middernacht kun je hier de beste A-merk deal vinden tegen de laagste prijs. De aanbiedingen veranderen dagelijks of worden beëindigd als de voorraad op is.

FlashSales

Meerdere aanbiedingen die bij elkaar horen omdat ze in een bepaald thema vallen of allemaal van hetzelfde merk zijn. Deze deals zijn meerdere dagen beschikbaar, zolang de voorraad strekt.

HUNT

Je kunt 24 of 48 uur op jacht gaan naar koopjes. Als je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van een hunt. Bij de Hunt geldt dat alles, op is op!

SecretDeals

Exclusieve geheime deals van A-merken tegen de absoluut laagste prijs. De deal wordt aangeboden door een rokend figuur in regenjas op Facebook, Twitter, of per e-mail.

Klachten bij iBOOD

Als je een aankoop bij iBOOD wilt annuleren kun je dat het beste via je account regelen. Ga naar ‘mijn iBOOD’ en geef aan waarom je je aankoop annuleren. Ook voor defecten kun je terecht bij iBOOD.

Deel je ervaringen over iBOOD

Zijn de aanbiedingen scherp en is de service goed? Delen via ErvaringSpotter jouw kijk op iBOOD en help anderen om de juiste keuze te maken.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen iBOOD.com teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met iBOOD.com

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over iBOOD.com? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over iBOOD.com achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *