Kamer.nl Ervaringen

Kamer.nl – Vraag en aanbod website voor studenten-kamers

Kamer.nl is een platform, een vraag- en aanbod website waar je online kan zoeken naar een kamer en tevens uw kamer kan aanbieden om te verhuren. Volledig gebruik maken van Kamer.nl kan alleen wanneer je een betaald abonnement neemt, alsook registratie is nodig alvorens je een kamer aan kan bieden. Op de website kunnen verschillende gradaties in bruikbaarheid gevonden worden. Dit platform biedt kamerzoekenden en kameraanbieders de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen.

Kamergarantie

Kamer.nl biedt een kamergarantie, dit wil zeggen dat wanneer je binnen 6 maanden na aanmelden nog steeds geen kamer heeft gevonden ze het inschrijfgeld terugbetalen. Ook hierbij gelden c.q. stellen ze een aantal voorwaarden aan:
– Je dient minimaal 6 maanden betaald lid te zijn geweest.
– Je dient per maand op minimaal 10 kamers te hebben gereageerd.
– Je dient een serieuze oproep te hebben geplaatst op Kamer.nl.
– Je dient een kamer in te zoeken binnen door Kamer.nl geselecteerde plaatsen.

Verder noemt de website als voordeel dat het abonnementsgeld goedkoper is dan een andere vergelijkbare websites, tevens bieden ze naast de kamergarantie ervoor dat er meer advertenties met kamers beschikbaar zijn dan vergelijkbare websites.

Diensten

Met Kamer.nl heb je de mogelijkheid om een kamer te zoeken of aan te bieden. Of zoeken naar een verhuurder. Bovenin kan je via de snelste weg kiezen uit ‘Kamer zoeken’ of ‘Kamer verhuren’. Een verhuurder zoeken kan via ‘Zoek huurder’. De mogelijkheid om alleen kamer zoeken en bekijken zijn standaard bij alle gebruikers. Als geregistreerde gebruiker heb je een MijnKaman.nl-account en kan een kamer aanbieden. Ook kan emailalerts ontvangen, maar als ‘geregistreerde gebruiker’ kan je niet reageren op kamers, een oproep plaatsen of een huurder zoeken. Om deze actie te ondernemen heb je een betaald abonnement nodig. Met een dergelijk abonnement kan je voor €17,95 per maand reageren op kamers, oproepjes plaatsen en huurders zoeken. Naast fungeren als vraag- en aanbod website biedt Kamer.nl ook standaard huurcontracten aan. Deze kunnen eenvoudig opgesteld worden met de huurcontracten generator op de website.

Klachten

De mogelijkheid om vragen te stellen of een klacht in te dienen over de diensten van Kamer.nl is vrij beperkt, je kan hiervoor de contactformulier gebruiken op de website. Op de website is er geen informatie te vinden over de klachtenprocedure. Je mag gerust een review nalaten op Ervaringenspotter, zowel de goede als slechte ervaringen, tips en informatie over het contact en de klachtenprocedure. Hiermee helpt u ons én anderen met hun beslissing.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Kamer.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Kamer.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Kamer.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Kamer.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *