KerstpakkettenXL Ervaringen

KerstpakkettenXL

KerstpakkettenXL is een label van Vos en Setz, waaronder men kerstpakketten kan bestellen. Vos en Setz B.V. is al sinds 2001 actief in deze branche en is gespecialiseerd in het produceren, importeren, bewerken en levering van relatiegeschenken en kerstpakketten. Bij KerstpakkettenXL vind je een enorme selectie aan kerstpakketten die vaak gevuld zijn met A-merken producten. Ook heeft men verschillende themapakketten, waarvan een aantal voorbeelden hieronder staan.

  • Oosters kerstpakket
  • Gezond kerstpakket
  • Wijn Kerstpakket
  • Italiaans Kerstpakket
  • Hollands Kerstpakket

Verder krijgt ieder kerstpakket een gratis kerstvoordeelboekje met kortingsbonnen voor bijvoorbeeld evenementen, dagtochtjes en hotels. Bovendien kan men biergeschenken, Rituals geschenksets, visgeschenken en wijngeschenken bestellen.

Samenstellen van kerstpakketten bij KerstpakkettenXL

Bij KerstpakkettenXL kun je op verschillende manieren een kerstpakket aanmaken. Je kunt bijvoorbeeld een foodpakket samenstellen en van daaruit non-food artikelen toevoegen. Ook kun je met het Online Keuze Pakket je personeel zelf laten kiezen, waarbij men cadeaus, kerstpakketten, belevenissen, cadeaubonnen en meer kan uitzoeken. Een bestelling groter dan 1000 kerstpakketten? Dan heb je de mogelijkheid om een eigen print bij ieder pakket te verwerken.

Verzenden, betalen en klachten

Het is mogelijk de bestellingen te betalen met iDeal, creditcard of op factuur. Voor het verzenden van een pakket naar een adres betaal je €7,50, terwijl een pallet met pakketten €37,50 vergt. Ook kunnen klachtenwinsten bij KerstpakkettenXL gemeld worden binnen acht dagen na levering. Indien de klacht terecht wordt bevonden, krijg je het ontbrekende product of het volledige geld teruggestort.

Klanten Menigingen

Uit recensies van klanten blijkt dat men erg tevreden is over de inhoud van de pakketten van KerstpakkettenXL. Ook wordt de prijs en service door de meeste klanten gewaardeerd. Wanneer je nog twijfelt, kan je alsnog een bezoek brengen aan de showroom in Drachten, waar je de pakketten zelf kan bekijken.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen KerstpakkettenXL teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met KerstpakkettenXL

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over KerstpakkettenXL? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over KerstpakkettenXL achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *