Lendahand Ervaringen

Helpen met Lendahand

Het maakt niet uit in welk land, overal zijn middelgrote en kleine bedrijven een belangrijke poot in het lokale MKB. Deze bedrijven worstelen echter soms om een betaalbaar krediet te krijgen. Banken richten zich meestal op grotere bedrijven, net als microkredietinstellingen, die vaak te ingewikkeld zijn voor deze kleine bedrijven. Daarom biedt Lendahand de oplossing, door mesokredieten te verstrekken. Hierdoor kan ondernemerschap gestimuleerd worden in bepaalde landen, met meer banen en meer inkomsten als gevolg. Ook jij kunt meedoen met Lendahand.

Hoe werk het?

Om mee te doen aan het mesokredietproject van Lendahand, kun je op de website alle informatie vinden over de verschillende projecten. Selecteer bijvoorbeeld op basis van land, looptijd of andere criteria, een bedrag en betaal deze via iDeal. Zodra de lening volledig is gefinancierd, worden de betalingsduur en rente van start gegaan. Je ontvangt dan een overzicht van je lening die je kunt verwachten. De lokale financiële instellingen die aangesloten zijn bij Lendahand beoordelen vervolgens of de ondernemer in aanmerking komt voor de lening. Zodra de financiering gelukt is, heeft deze direct een positieve invloed. Ondernemers kunnen equipment aanschaffen en hun bedrijf verder ontwikkelen. Uiteindelijk betaalt de ondernemer de lening terug aan de financiële instelling, die het vervolgens terug betaalt aan jou met rente.

Meer weten?

Voor meer informatie of als je een klacht wilt indienen bij Lendahand, kan je via e-mail (info@lendahand.com), telefoon (010) 7171815 of chatcontact opnemen. Bij e-mails wordt binnen 1 werkdag gereageerd, om klachten zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast is Lendahand aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Wil je meer weten over het verstrekken van kredieten door Lendahand? Willen weten of anderen hier goede ervaringen mee hebben? Lees dan reviews en verhalen van klanten van Lendahand.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Lendahand teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Lendahand

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Lendahand? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Lendahand achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *