LOI Ervaringen

LOI Opleidingen en Cursussen

De Leidse Onderwijs Instellingen, ofwel LOI, is een van de oudste en bekendste opleidingsinstituten van Nederland. Opgericht in 1923 is de LOI een erkende bron van leren die je toegang geeft tot een verscheidenheid aan opleidingen, cursussen en trainingen. Of je nu wilt leren over theorie van HBO, WO of MBO niveau, of een cursus of training zoekt om je te verdiepen in een hobby, je vindt alles wat je zoekt bij de LOI.

Zelfstudie en Klassikale Cursussen

De LOI is begonnen met het verstrekken van schriftelijke cursussen. Cursisten kunnen hierbij thuis in een eigen tempo studeren, hun huiswerk naar een docent sturen, die waardering en correcties aanbrengt en een cijfer toekent. Als de cursus is voltooid is er de mogelijkheid voor het afleggen van een erkend examen. Tegenwoordig biedt de LOI ook klassikaal onderwijs aan, zodat mensen die liever op deze manier leren kunnen kiezen. Praktijk en klassikale lesdagen kunnen ook worden gevolgd, voor extra voorbereiding op het examen. Ook is er een flexibele manier van leren, waarbij de cursist vaak de keuze heeft om een pauze in te lassen.

Studeren voor Werk of Vrije Tijd

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen ervoor kiezen een LOI opleiding of cursus te volgen. Het kan zijn dat men de kennis wil verrijken voor het werk, maar ook als leuke hobby. Wanneer je voor je werk studeert kunnen er mogelijkheden zijn om de studiekosten via je werkgever geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen. Als je klaar bent met je cursus krijg je soms een erkend diploma, en anders een certificaat waaruit blijkt dat je de opleiding hebt afgerond.

Klachten

Ook over een opleidingsinstituut als de LOI kunnen klachten zijn. Als je ontevreden bent, kun je contact opnemen met de LOI telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op de website. Als je dan nog niet tevreden bent, wordt er altijd aangeraden om rechtsbijstand in te schakelen of contact op te nemen met een consumentenorganisatie.

Deel jouw ervaring

Heb jij een opleiding bij de LOI gevolgd? Deel dan je ervaring met anderen door jouw beoordeling op de website van ervaringenspotter te delen. Jouw mening wordt hierbij erg op prijs gesteld en kan anderen helpen bij hun besluit om of juist niet een cursus of opleiding bij de LOI te volgen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen LOI teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met LOI

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over LOI? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over LOI achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *