LOI Kidzz Ervaringen

LOI Kidzz: leer kinderen om op hun eigen tempo te leren

Heeft jouw kind meer moeite met een vak op de basisschool, zoals rekenen? Of hebben ze juist behoefte aan meer uitdaging? Dan kun je een extra cursus kopen bij LOI Kidzz. Bij deze leerinstelling kunnen ouders van 8-15 jarigen terecht voor hun kinderen. Van typecursussen tot cursussen Engels of Spaans, het is hier allemaal te vinden.

Gaand leren met LOI Kidzz

De 90 jaren ervaring van LOI komt hierbij goed van pas. De cursussen zijn op een manier opgezet waarbij rekening wordt gehouden met de manier waarop kinderen het gemakkelijkst leren. Dit betekent onder andere gamend leren, waarbij kinderen in een game stap voor stap vorderingen moeten maken die wederom beloond worden. Zoals bij de typecursus waarin kinderen codes moeten kraken en spy-berichten verzenden.

Structuur en flexibiliteit met LOI Kidzz

Bij LOI Kidzz is er zowel ruimte voor structuur als flexibiliteit. Kinderen die sneller leren dan een ander kunnen hierdoor sneller vooruitgang boeken. Ook is er een adaptief leersysteem dat waar het kind moeite mee heeft automatisch meer aandacht geeft met oefeningen op maat.

Cursusaanbod van LOI Kidzz

Ouders en kinderen hebben bij LOI Kidzz de keuze uit een aantal cursussen, waaronder typecursussen, een cursus Engels of Spaans, vakken van de basisschool en Dyslexie varianten van voorgaande cursussen. Voor wie onzeker is of de cursussen iets voor het kind zijn, is er de optie om gratis een proefles te doen. Koop je de cursus? Dan kun je hem 14 dagen uitproberen. Ben je er niet mee tevreden, dan stort het eventueel betaalde cursusgeld terug.

Klantenservice van LOI Kidzz

Mocht jouw kind een klacht hebben, dan kun je op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht bij de klantenservice van LOI Kidzz. Zij doen hun uiterste best om eventuele klachten naar tevredenheid op te lossen. Zij kunnen je niet aansprakelijk stellen voor een bedrag dat hoger is dan het door jou betaalde lesgeld.

Ervaringen van anderen met LOI Kidzz

Wil jij weten wat andere ouders en kinderen ervaren met de LOI Kidzz-cursussen? Wat vonden ze van de materialen en de wijze van aanbieding? Of hebben ze niet hun verwachtingen weten te halen? Ervan kunnen profiteren? Op Ervaringenspotter staat alle informatie open en bloot!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen LOI Kidzz teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met LOI Kidzz

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over LOI Kidzz? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over LOI Kidzz achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *