Lotto Ervaringen

De Lotto ervaring.

De eerste Lotto trekking werd in 1974 gelanceerd en was meteen een groot succes. In 1976 had het bedrijf al een omzet van 173 miljoen gulden en het personeelsbestand verdubbelde. In 1981 kreeg Lotto zelfs zelfs een eigen televisieprogramma op de NOS. In 1995 verhuisde het programma naar RTL4 en in 2000 werd het spel vernieuwd. Dit wierp in 2001 zijn vruchten af met de winst van een inwoonster van Amsterdam. Zij won 21 miljoen gulden. In 1998 kwam het programma Lotto Weekend Miljonairs op televisie en in 2003 verhuisde het bedrijf naar Rijswijk. In 2006 verhuisde het programma naar RTL 4. In 2010 werd de hoogste ooit gewonnen Lotto prijs verdeeld.

Mee spelen met Lotto.

Wil je meedoen met Lotto? Dan heb je meerdere opties. Je kan ervoor kiezen om je lot online te kopen. Dit kost €3,00 per lot. Wanneer je een grotere kans wilt maken op een prijs kan je meer dan één lot kopen. Elk extra lot kost twee euro. Bij elk lot kies je zes getallen en een jackpotkleur. Daarnaast kan je kiezen voor een voordeelbundel waarmee je zeven trekkingen mee speelt maar er maar zes betaald. De echte fanatieke Lotto speler kan kiezen voor een abonnement.

Klachten.

Mocht je klachten hebben over Lotto dan kan je deze melden bij ‘veelgestelde vragen’. Mocht je klacht hier niet bij staan? Dan staat er ook een e-mailadressen en een telefoonnummer waarmee je Lotto kunt bereiken. Wil je anderen laten weten van wat je van Lotto vindt? Laat dan je review achter op Ervaringenspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Lotto teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Lotto

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Lotto? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Lotto achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *