Lucky Day Ervaringen

Lucky Day

Ben je op zoek naar een online loterij? Misschien is Lucky Day wel leuk voor jou. Op Ervaringenspotter kunnen beschikken over objectieve en onafhankelijke reviews over Lucky Day.

Wat is Lucky Day?

Lucky Day is een online loterij. Elke dag kun je meedoen en dagelijks kun je prijzen winnen. Lucky Day valt onder de Nederlandse Loterijen familie. Andere loterijen die onder dit bedrijf vallen zijn staatsloterij, lotto, euro jackpot, miljoenenspel, krasloten en toto.

Deelnemersregels

Voor elke loterij is het slim om het deelnemersreglement door te nemen. Bij Lucky Day is dat net zo en je speelt onder de voorwaarden opgesteld in het Lotto B.V. deelnemersreglement. Lucky Day heeft verder een apart reglement voor online Wallet beheer. Dit beheer is onderdeel van een andere Nederlandse Loterij Organisatie, die wederom onder Nederlandse Loterij valt. Op de Lucky Day website kun je het volledige deelnemersreglement inlezen.

Verantwoord spelen

Lucky Day adviseert spelers om gerust en verantwoord mee te spelen met de Nederlandse Loterij. Iedereen die mee wil spelen moet boven zijn achttiende. Op de website van Lucky Day kun je meer lezen over verantwoord spelen en kun je zien wat voor type speler je bent. Daarnaast geven ze tips voor een verantwoord speelgedrag.

Wetenswaardigheden

Heb je een vraag aan het bedrijf? Bekijk dan eerst de speciale pagina waar veel gestelde vragen staan. Hier krijg je antwoord op vragen als je account, de wallet, de speluitleg en hoe mee te spelen. Je kunt ook gebruikmaken van de chatfunctie of telefonisch contact opnemen. Telefoonnummer is 070 550 08 52 (TOTO: 070 550 08 05) en als je contact zoekt via Twitter dan is de reactietijd zes uur. De openingstijden zijn in het weekend van 10:00 tot 17:00 ’s avonds. Heel belangrijk is de klantenservice. Helemaal online staat de klachtenprocedure op nederlandseloterijen.nl, waar Lucky Day onderdeel van is.

Klantervaringen

Heb jij al eens meegespeeld met Lucky Day? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je al eens gewonnen? Wat zijn de kosten die je bij Lucky Day moet betalen? Laat via Ervaringenspotter weten wat je klantervaringen zijn bij Lucky Day.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Lucky Day teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Lucky Day

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Lucky Day? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Lucky Day achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *