MailMyDisc Ervaringen

Kom jij ook in actie tegen je oude dvd’s en cd’s?

Ben jij je oude dvd’s en cd’s ook beu? Wil je ze niet via Marktplaats verkopen of het gratis weggeven aan je neefje? Dan is het wellicht tijd om eens een kijkje te nemen op MailMyDisc, het online ruilplatform van Nederland. Lees hier de recensies van andere dvd en cd-verzamelaars om te zien wat zij ervan vinden en of MailMyDisc een betrouwbaar platform is.

Hoe werkt MailMyDisc?

MailMyDisc is het online platform waar je jouw oude dvd’s en cd’s kunt ruilen. Om je te registeren, voer je je e-mailadres in op hun website. Voer daarna in wat je wil ruilen en welke andere cd’s/dvd’s je wil hebben. Alles wat geruild wordt, is tegen originele exemplaren van andere MailMyDisc-leden, geen kopieën dus. Je stuurt je eigen exemplaren op naar MailMyDisc, waarvoor je punten – DiscCredits – krijgt op je account. Deze punten kun je vervolgens inzetten om andere cd’s/dvd’s te kopen. Voor elk item dat je bestelt, betaal je 1 euro. Dit geld gaat naar MailMyDisc als garantie. Als het item in de post schade oploopt of als je een illegale kopie krijgt, dan vervangt MailMyDisc dat item gratis. Ook kun je de dvd’s/cd’s die je gechanged hebt weer doorruilen voor andere exemplaren.

Waarom kies je voor MailMyDisc?

Als je voor MailMyDisc kiest, garanderen ze dat je voor de betaalde 1 euro direct een nieuw exemplaar ontvangt als er eventuele schade is opgelopen, of als je een illegale kopie gekregen hebt. Bovendien heb je bij MailMyDisc geen verplichtingen omdat je geen abonnement aan hoeft te gaan. Je hebt alleen je e-mailadres nodig. Je kunt de cd’s en dvd’s zolang houden als je wilt. Dagelijks hebben ze volgens MailMyDisc nieuw aanbod van cd’s en dvd’s. Volgens de website is het net een ‘Hyves’-achtige website voor film- en muziekliefhebbers. Dus als je je oude cd’s en dvd’s zat bent, kom dan in actie met MailMyDisc.

Laat jouw ervaringen achter bij MailMyDisc

Wil jij anderen beschermen tegen eventuele slechte ervaringen bij MailMyDisc, of zoek je naar betrouwbare recensies die je kunnen overtuigen van het platform? Deel ook jouw ervaringen, of het nu positief of negatief is, met anderen. Hoe werkt het systeem van een saldo hebben op je account? Hoe is het aanbod van dvd’s en cd’s bij MailMyDisc? Laat het ons weten in een review op Ervaringenspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen MailMyDisc teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met MailMyDisc

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over MailMyDisc? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over MailMyDisc achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *