MamaKado Ervaringen

Mamas Kado – Ontdek de magie van persoonlijke sieraden!

Wanneer je vrouw of vriendin binnenkort moeder wordt of net moeder is geworden, schep je extra voldoening wanneer je haar verrast met een bijzonder cadeau. Een persoonlijke ketting met de naam van het kindje of een bijzonder armbandje laten haar harten sneller kloppen.

Voor deze mooie persoonlijke cadeautjes, kun je terecht bij MamaKado. Wil je weten wat anderen ervan vinden? Lees hieronder verder.

Wat is MamaKado?

MamaKado heeft oorspronkelijk in 2007 haar deuren geopend als de webshop Kiddiegift, opgestart door Lidia een jaar na de bevalling van Flo. Eerst richtten ze zich voornamelijk op zakelijke klanten.

Twee jaar en twee kinderen later, gingen in 2009 de deuren open van MamaKado. De onderneming heeft een enorme groei doorgemaakt en in 2010 evolueerde het bedrijf naar een vennootschap waarin Jeroen toetrad. In 2011 werd er een bedrijfspand ingericht en het aantal medewerkers groeide met Chantal.

MamaKado beschikt over de grootste webwinkel, waar persoonlijke sieraden te verkrijgen zijn voor bijna-moeders, moeders, grootmoeders en kinderen. Naast al deze sieraden, is er ook nog een hele lading religieuze sieraden verkrijgbaar op http://Geloofsieraad.nl.

Wat voor sieraden kan je er vinden?

In de webshop kan je verschillende soorten sieraden terugvinden van merken zoals: Proud Mama, Babylonia, MamaKado, FabelSieraad, the OOAK Collection. De sieraden zijn verdeeld in volgende categorieën: kettingen, armbanden, bedelarmbanden, ringen, zwangerschap, oorbellen, kinderen en voor papa. Daarnaast is het ook mogelijk deze sieraden te voorzien van de naam van je kindje en eventuele geboortedatum.

Betalen & Verzenden

Je bestelling kan betaald worden via iDeal, creditcard, Bankcontact, SOFORT, Paypal, bank- of giro overschrijving of achteraf met Klarna (+ € 5,95 kosten).
De verzendkosten voor Nederland bedragen € 1,95 en is bij bestellingen boven de € 50,- gratis.

Klachten

Indien je een klacht hebt, neem eerst contact op met de klantenservice. Kom je er niet uit? Stuur dan een schriftelijke klacht naar het adres van de contactpagina. Je ontvangt binnen 14 dagen een reactie waarin de beslissing uitgelegd wordt.

Ben je het oneens met de beslissing? Wij ook een bindend advies inwinnen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Nog steeds niet tevreden? Geen probleem. Breng dan je klacht voor aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Delen jouw ervaringen met MamaKado op Ervaringenspotter!

Is jouw persoonlijke sieraad gemaakt ter ere van je kind een waardevol cadeau voor je? Of valt het in het echt tegen? Laat jouw mening achter op Ervaringenspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen MamaKado teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met MamaKado

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over MamaKado? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over MamaKado achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *