MBRC The Ocean Ervaringen

MBRC The Ocean: De strijd tegen plastic in de oceanen

Tijdens de finale van de Ocean Race in Den Haag eind juni 2018 lanceerde Charity Gifts samen met Plastic Soup Foundation het merk MBRC The Ocean. Het doel van de organisatie is om de mentaliteitsverandering te bevorderen en de plastic soep in de oceanen op te ruimen. Ze hebben er Olympisch kampioen windsurfen, Dorian van Rijsselberghe, als ambassadeur bij.

MBRC The Ocean producten

MBRC The Ocean maakt armbanden en sleutelhangers die gemaakt zijn uit gemeen schap gerecycleerd plastic. Als je een item koopt, gaat een deel van de opbrengst naar de strijd tegen de plastic in de oceanen. Er zijn verschillende kleuren, maten en sluitstukken verkrijgbaar. Ook zijn er speciale edities die een deel van de opbrengst doneren aan het Kinderkankerfonds en het Nederlandse vrouwenvoetbal.

Sociale media campagne

MBRC The Ocean spoort consumenten ook aan om een foto van hun armband of sleutelhanger te delen via sociale media. Het doel is meer aandacht voor het probleem te creëren en het merk bekend te maken bij het grote publiek. Zo kan iedereen meehelpen het milieu te beschermen.

Bestellen en levering

De producten zijn alleen online verkrijgbaar, die je kunt bestellen en waarvoor je verzendkosten betaalt. Er wordt hard gewerkt aan het uitbreiden van het aanbod met hondenriemen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen MBRC The Ocean teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met MBRC The Ocean

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over MBRC The Ocean? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over MBRC The Ocean achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *