Monkey business Ervaringen

Wat is Monkey Business?

Monkey Business is een stichting die drie organisaties ondersteunt om orang-oetans te redden die in het wild in Sumatra en Borneo wonen. Het is de enige plek waar dit prachtige dier nog voorkomt. De organisaties zorgen voor opvang, rehabilitatie en weer terugplaatsing van de dieren. Monkey Business mission is gebaseerd op ‘Feel Good and Do Good’: als je je goed voelt, moet je ook goed doen. Er zijn veel evenementen en activiteiten waarbij bekende DJ’s, artiesten en producenten een bijdrage leveren zonder kosten. De opbrengsten hiervan gaan rechtstreeks naar de bescherming van het leefgebied van de orang-oetan.

Wat Doet Monkey Business?

Monkey Business doneert geld aan drie organisaties, BOSF, COP en SOCP, om orang-oetans op Sumatra en Borneo te helpen en beter te beschermen. Daarnaast werken ze ook aan het verhogen van het bewustzijn in Nederland over waarom het zo belangrijk is om deze dieren te beschermen.

Klachten of tips over Monkey Business

Het is altijd belangrijk om klachten te melden over een organisatie, zodat deze kan worden opgelost en verbeterd. Als je een klacht of een tip hebt over Monkey Business, laat het dan weten.

Wat vind jij van Monkey Business

Weet je al meer over Monkey Business? Of heb je al eens geld gegeven? Heb je al eens meegedaan aan hun evenementen en feesten? Laat dan je ervaringen achter op Ervaringen spotter zodat anderen kunnen zien hoe je Monkey Business ervaart.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Monkey business teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Monkey business

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Monkey business? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Monkey business achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *