MySurvey Ervaringen

MySurvey Onthul Wat Je ervaren Consumenten Denken

Als je wat tijd over hebt en je leuk vindt om je stem te laten horen over verschillende onderwerpen, dan kun je meedoen aan onderzoeken bij MySurvey. Het leuke aan dit consumentenpanel is, dat je ook nog punten verdient met het invullen van enquêtes, die je kunt inwisselen voor korting of cadeaubonnen bij verschillende winkels. Maar wat zijn de ervaringen van consumenten die hier aan meedoen? Lees snel verder voor meer informatie.

Wat is MySurvey?

MySurvey is onderdeel van Lightspeed, een wereldwijd opererend marktonderzoeksbedrijf. Het is een betaalde online enquête community waarmee je vrijwillig mee kunt doen aan online enquêtes, zowel op de computer als via je smartphone. Voor deze enquêtes ontvang je punten. De resultaten van de onderzoeken worden gepubliceerd in bladen als de Financial Times, Time Magazine en de Wall Street Journal.

Wat kun je verwachten?

Voor het invullen van de enquêtes ontvang je punten. Met deze punten kun je naar de winkel van MySurvey en hier cadeaubonnen kopen tegen een bepaalde waarde. Denk bijvoorbeeld aan bol.com of PayPal waardebonnen, Douglas cadeaubonnen, IKEA cadeaubonnen of donaties aan Unicef. Let wel op dat je actief blijft, na zes maanden inactiviteit wordt je account verwijderd inclusief het aantal gespaarde punten.

Daarnaast kun je ook meedoen aan polls. Hierbij krijg je geen punten, maar je krijgt loten waarmee je deelneemt aan een kwartaalloterij waar je echt geld mee kunt winnen.

Waarom bestaat MySurvey?

MySurvey is een manier voor bedrijven om te weten te komen wat consumenten denken over producten en diensten die al op de markt zijn of nog moeten komen. De online enquetes, polls en de onderzoeken via de smartphone zijn manieren waarop bedrijven deze informatie verzamelen.

Heb je vragen?

Als je vragen hebt die niet beantwoord worden op de vraag en antwoord pagina’s van de website kun je hiervoor terecht bij Panel Manager Eva Jonker via haar emailadres of je kunt een contactformulier op de site invullen. Ook als je vragen hebt over je privacy of met klachten over de site kun je contact opnemen met Eva.

Laat Hier Jouw Review Achter

Levert MySurvey zoveel op als je had verwacht, of duurt het langer voordat je genoeg punten verdient voor een waardebon? Laat je review achter zodat anderen kunnen bepalen of ze meedoen met het panel van MySurvey of niet.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen MySurvey teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met MySurvey

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over MySurvey? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over MySurvey achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *