NHA Ervaringen

Een thuiscursus volgen via de NHA?

Bent u op zoek naar een opleidingsinstituut voor het volgen van een thuiscursus? Lees dan hier de beoordelingen over NHA, om een goed beeld te krijgen van dit particuliere opleidingsinstituut dat zowel voor hobby als op HBO-bachelor niveau een breed scala aan cursussen en opleidingen heeft. Klassikaal onderwijs is niet voor iedereen, en thuis studeren vraagt meer discipline, maar over het algemeen kunt u hiermee uw werk, een hobby of juist een carrièreswitch combineren.

Over NHA

De Nationale Handels Academie (NHA) werd in 1930 opgericht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de bekende opleidingsinstituten voor afstandsonderwijs in Nederland. Er worden opleidingen aangeboden op HBO bachelor en MBO niveau voor zowel een verbetering van een maatschappelijke kant als een verdieping van uw hobby. Alle opleidingen waar mogelijkheid toe biedt, leiden op tot een erkend diploma als bewijs van voltooiing.

Thuis Studeren

Als u ervoor kiest om via thuisstudie een opleiding te gaan volgen dan vraagt dat om meer discipline dan wanneer u klassikaal onderwijs volgt. Als u naar school gaat, dan is dat immers de stok achter de deur – niet zo als studeren thuis. Heeft u een paar weken geen huiswerk ingeleverd, dan krijgt u geen commentaar van uw docent. Met het volgen van een thuiscursus moet u voor uzelf een vaste studietijd inplannen, er is geen ander die u aanmoedigd of aanspoort tot het bestuderen van uw lesstof. Houd altijd rekening met de door de opleiding vermeldde studie-uren!

Klachten

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een opleiding of cursus, bijvoorbeeld over het aansluiten bij het examen, of een begeleiding door de docent. In dat geval dient u de klacht altijd eerst te melden bij de NHA zelf. Pas als deze klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld, mag u zich wenden tot andere partijen. Breng daarbij uw diploma of certificaat in als bewijs dat u de opleiding volbracht heeft.

Beoordelingen over NHA

Heeft u zelf een opleiding gevolgd bij de Nationale Handels Academie? Deel dan hier uw ervaringen, zodat andere bezoekers van Ervaringenspotter geïnformeerd worden. Beoordeel NHA op betrouwbaarheid en kwaliteit, en geef uw bijdrage aan het selecteren van een goede opleidings- of cursusinstelling!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen NHA teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met NHA

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over NHA? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over NHA achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *