NTI Ervaringen

NTI Opleidigen – de Veelzijdige Onderwijsorganisatie

NTI Opleidingen is een veelzijdige onderwijsinstelling met ruim 850 verschillende cursussen en opleidingen. Ooit opgericht in 1940 door Bram van Leeuwen, om aan het verzet te doen. De afkorting NTI stond destijds voor ‘Nederlands Taleninstituut’, maar is nog steeds gebleven ondanks de vele verschillende opleidigen die er nu te verkrijgen zijn. NTI biedt zowel klassikaal als digitaal onderwijs aan en de opleidingen variëren van mbo tot op maasterniveau.

Ga voor een erkend diploma

Veel kiezen voor NTI Opleidingen voor diverse redenen. Voor sommige is het belangrijk om een erkend diploma te vormen dat het makkelijker maakt om in bepaalde functies te worden aangenomen. NTI Opleidingen heeft namelijk diverse erkende diploma’s die door veel organisaties geaccepteerd worden.

De voordelen van thuisstuderen

Het is ook mogelijk om helemaal online een opleiding te volgen bij NTI Opleidingen. Afhankelijk van het niveau kan dit meer of minder voordelen met zich meebrengen. Vooral bij mbo en hoger niveau is het echt mogelijk om thuis te studeren, wat ideaal is voor drukke werkenden die een opleiding willen volgen terwijl ze werken. Voor deze kandidaten zou het zeker de moeite waard zijn om de mogelijkheden van thuisstuderen verder te bekijken.

Eerste stap: Vrijblijvend studieadvies

Voordat er een keuze wordt gemaakt voor een cursus of opleiding kan er vrijblijvend studieadvies worden aangevraagd. Hierbij worden er diverse factoren meegenomen, zoals vooropleiding en het doel van de studie. Is het de bedoeling te kiezen voor een carrière switch of is er gekozen voor uitbreiding en verdieping van bestaande kennis? Daarbij zal ook worden gekeken naar de mogelijkheid van klassikaal onderwijs of thuisstuderen.

Hoe worden klachten afgehandeld?

Natuurlijk krijgt NTI Opleidingen zoals elke organisatie ook te maken met klachten. Hoe wordt hier mee omgegaan? Op de website zijn telefoonnummers te vinden waarop de klacht per telefoon kan worden ingediend. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van een contactformulier. Helaas is niet duidelijk wat er gebeurd met de klacht en hoe deze wordt afgehandeld.

Deel uw ervaringen

NTI Opleidingen heeft vele tevreden studenten gehad, maar er kunnen ook klachten en ontevredenheid zijn. U kunt anderen helpen die een opleiding bij dit opleidingsinstituut overwegen door uw ervaringen met hen te delen. Uw mening over NTI Opleidingen is erg belangrijk voor de bezoekers van Ervaringenspotter zodat zij weloverwogen een keuze kunnen maken voor hun volgende opleiding.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen NTI teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met NTI

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over NTI? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over NTI achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *