OnsFotoboek Ervaringen

Creëer je eigen fotoboek met OnsFotoboek

Je hebt al je vakantie foto’s opgenomen op je telefoon maar helaas gaat dat gepaard met een melding die we allemaal wel kennen: “Opslagruimte vol”. Het is namelijk enorm veel ruimte in beslag nemen. Je kunt de foto’s opslaan op je computer, maar is dat eigenlijk wel de moeite waard? Het is namelijk veel leuker om met je familie een fotoboek stil te staan bij de mooie momenten. Nu is dit mogelijk met OnsFotoboek!

Wat houdt OnsFotoboek precies in?

Met behulp van OnsFotoboek kun je een fotoboek samenstellen van 36-100 foto’s. Er is maar één formaat beschikbaar: A4 staand (21x30cm). De fotoboeken worden geleverd met een zachte kaft en een glossy softcover. Dit zijn de stappen tot het afmaken van je fotoboek:

1. Voeg de foto’s toe

Je kunt er 36-100 foto’s in kwijt. Voor een optimaal resultaat wil je natuurlijk dat de kwaliteit van je foto’s goed is. OnsFotoboek waarschuwt je bij een foto met een te lage kwaliteit.

2. Maak de omslag

De omslag van je fotoboek bestaat uit een staande foto. Ook kun je er een titel en/of subtitel in kwijt.

3. Bepaal de opmaak

In dit stukje kun je zelf bijvoorbeeld bepalen of je een kader om je foto’s heen wilt of niet, wat de achtergrondkleur van de pagina’s wordt en nog veel meer. Je zult 3 opties zien voor een indeling en wanneer je meer opties wil, klik je op het icoontje achter die opties.

4. Kies de indeling van de foto’s

Na de 3 opties krijg je nog meer opties waaruit je kunt kiezen. Het is hier belangrijk om het te voorbeeld van je fotoboek te bekijken of je tevreden bent.

5. Bekijk het voorbeeld van je fotoboek

Als je content bent met het resultaat, kun je het fotoboek gaan bestellen. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal en Creditcard. Een fotoboek kost gewoonlijk €15 inclusief verzendkosten. Wil je meerdere fotoboeken bestellen? Dan kan je profiteren van de voordeelpakketten. Er zijn 3, 10 en 25 fotoboeken te bestellen. De prijzen variëren van €12 tot €14 per fotoboek inclusief verzendkosten.

Vragen en klachten bij OnsFotoboek

Mocht je vragen of klachten hebben, kun je eerst kijken bij de veelgestelde vragen op de website. Staat er jouw vraag of klacht hier niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice door een mail te sturen naar support@onsfotoboek.nl of door te bellen naar 020-2621771.

Laat ook jouw ervaringen achter!

Heb jij al een fotoboek besteld bij OnsFotoboek? Wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Oriënteer je op meer van dit soort services om je wensen en behoeften bij te staan. Als je uiteindelijk een fotoboek hebt laten maken bij OnsFotoboek, vergeet dan vooral niet je ervaringen te delen!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen OnsFotoboek teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met OnsFotoboek

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over OnsFotoboek? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over OnsFotoboek achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *