Opinieland Ervaringen

Opinieland

Wil jij een leuk zakcentje bij verdienen met het invullen van online enquêtes? Onze beoordelingen geven je een beter beeld van Opinieland, zodat je erachter komt of het de moeite waard is om je aan te melden. Als je ervaring hebt met het invullen van markt onderzoeken via Opinieland, deel je beoordeling dan met ons!

Diensten

Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen en de link die je per email ontvangt te volgen. Op basis van je leeftijd, geslacht en persoonlijke situatie worden je surveys toegestuurd. De enquêtes lopen uiteen, vaak moet je reclames beoordelen, advertenties lezen of je ervaringen delen. Je mag aangeven op welke manier je benaderd wilt worden.

Na elke afgeronde survey verzamel je punten die je bij kan boeken op je account. Als je minimaal 1000 punten hebt verzameld, kun je je punten inwisselen voor een cadeaubon of voor geld via PayPal. Daarnaast neem je ook automatisch deel aan een mooie prijstrekking waar je tot tweeduizend euro kunt winnen.

Klachten en privacy

Heb je een klacht? Deze dien je te mailen. SSI verkoopt je contactgegevens niet door aan anderen, maar wel het antwoord op de survey. De gegevens die je invult worden op een server in de VS bewaard en bewerkt. Je kan informatie delen over je gezondheid, geaardheid, gezinssamenstelling enzovoort. Er zijn opt-out mogelijkheden.

Bedenk dus goed wat je wilt prijs geven voordat je het inschrijfformulier invult, en heb je ervaring met het invullen van surveys? Deel je beoordeling dan met ons!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Opinieland teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Opinieland

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Opinieland? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Opinieland achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *