Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas Ervaringen

Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Tijdens je zwangerschap en net na de komst van je baby moet je allerlei dingen aanschaffen. Ouders van Nu biedt hierin oplossingen door de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox. Deze boxen zitten vol met leuke spullen om je kind meer gemak en comfort te geven. Maar wat is de ervaring van andere jonge ouders? Hier lees je hun feedbacks over deze producten.

Wat is Ouders van Nu?

Ouders van Nu is een tijdschrift voor jonge en aanstaande ouders dat al bijna 50 jaar bestaat. Hierin vind je informatie, reportages, interviews en dergelijke over iedere fase in je zwangerschap, de bevalling en de geboorte van je kind. Ouders van Nu wordt uitgegeven door de Sanoma Groep die actief is in allerlei onderdelen van de media-industrie.

Diensten Ouders van Nu

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen door de website van Ouders van Nu. Tot en met de uitgerekende datum kun je deze boxen aanvragen. Vervolgens krijg je per e-mail een persoonlijke ophaalkaart waarmee je de boxen kunt ophalen bij een Blokkerwinkel. Ook krijg je een groeikalender met informatie over de ontwikkeling van je kind, de nieuwsbrief van Ouders van Nu en kortingsbonnen, die worden samengesteld door Ouders van Nu met partners zoals Etos, Center Parcs, Pampers, Heineken en C&A.

Ouders van Nu Schooltas

Als ouder kun je bij Ouders van Nu een gratis schooltas aanvragen voor je kind dat bijna naar de basisschool gaat. Maar wat vinden anderen over deze actie? Hier lees je hun reviews over de inhoud van deze speciaal ontworpen schooltas.

Oorsprong Ouders van Nu

Ouders van Nu is een informatief tijdschrift voor jonge ouders dat al meer dan 48 jaar bestaat. Het magizine begeleid je tijdens de fase waarin je (aanstaande) ouder bent. De website van Ouders van Nu bevat nog veel meer informatie. Ook hier wordt door Sanoma Groep uitgegeven, die actief is in allerlei onderdelen van de mediabranche.

Diensten Ouders van Nu Schooltas

De schooltas is gratis aan te vragen voor (kinderen) van 3,5 t/m 12 jaar. Na aanmelding krijg je een bevestiging via e-mail of post. Vervolgens kom je in contact met Sanoma om je gegevens te verifiëren. Nadien krijg je een ophaalkaart toegestuurd waarmee je de schooltas kunt ophalen bij een Bruna-winkel. Deze tas bevat onder meer een Ouders van Nu schoolschriftje, een cadeaubon van Bruna, Donald Duck junior, Efteling kleurpotloden, kortingsvouchers en nog meer. Tevens krijg je wekelijks de WoeDoeMail, nieuwsbrief en informatie van de partners.

Klachten

De Ouders van Nu Schooltas is helemaal gratis. Meld eventuele klachten aan de klantenservice van Sanoma via telefoon of e-mail.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *