OUTFITTERY Ervaringen

Kled je stijlvol met Outfittery

Word je maar niet de juiste kleding uitgeselecteerd bij het shoppen? Ben je het zat om elke keer weer in een stylingcrisis te belanden als je kledingkast schoonmaakt?

Outfittery wil mannen uit hun stylingcrisis redden door hen te verrassen met nieuwe outfits. Met Outfittery gaan mannen eindelijk doen wat ze bezighoudt en waar ze gelukkig van worden.

Over Outfittery

Outfittery gelooft dat het voor mannen moeilijker is om verschillende artikelen te vinden die bij elkaar passen. Daarom hebben ze Style-experts aangesteld die mannen hierbij helpen. Deze Style-experts maken gebruik van een online vragenlijst en een telefonisch adviesgesprek om te achterhalen wat het beste bij jouw wensen en smaak past.

Diensten

Outfittery werkt met verschillende bekende merken zoals: Tom Tailor, Ralph Lauren, Hummel en Clarks. Je betaalt standaard retailprijzen, je bent niet aan een abonnement gebonden en je kunt de kleding ook kosteloos terugsturen. Elke box die je ontvangt bevat alleen kleding die bij jouw wensen en smaak past. Je krijgt dus altijd waar je naar op zoek bent!

Klachten

Mocht je problemen of klachten hebben, dan kun je contact opnemen met Outfittery.nl. Deze is telefonisch bereikbaar op (0416) 20 60 00 en zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Je kunt ook contact opnemen via email via service@outfittery.nl.

Delen van ervaringen

Heb jij ervaring met Outfittery.nl? Deel deze ervaringen dan op Ervaringenspotter! Op die manier help je andere mannen om techte bepalen of de services van Outfittery voor hun een goede keuze zou zijn.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen OUTFITTERY teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met OUTFITTERY

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over OUTFITTERY? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over OUTFITTERY achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *