Oxfam Novib Ervaringen

Geef je goed doel een boost met een cadeau uit de webshop van Oxfam Novib

Het leed in de wereld blijft helaas groot en lang niet iedereen kan de voordelen van voorspoed genieten. Maar gelukkig is er wereldwijd veel goed doelwerk dat meer gelijkheid probeert te realiseren! Ook Oxfam Novib is er om iets aan armoede te doen, en met hun webshop kun je zelf iets kopen en daarmee het goede doel steunen. Maar hoe werkt dat precies? Wat kun je kopen in hun webshop? En wat doen ze ermee…?

Waar staat Oxfam voor?

Oxfam Novib heeft de Missie om mensen in nood te helpen en de kansen van hun toenemende welvaart te verhogen. Ze staan voor armoedebestrijding, onderwijs, het vechten tegen onrecht en nog veel meer. Ze proberen natuurlijk om zo veel mogelijk mensen te bereiken met diverse activiteiten en campagnes, maar ook met hun eigen webshop – waar jij eens een kijkje kunt nemen.

Merken in de webshop voor het goede doel

De webshop van Oxfam Novib is er voor iedereen die op zoek is naar een origineel cadeau. Er zijn fairtrade producten, wereldliteratuur, kraamcadeaus, verjaardagscadeaus, huwelijkscadeaus en natuurlijk ook cadeaus voor de feestdagen. Verder vind je er een heleboel unieke en handgemaakte producten uit de hele wereld. Zo kun je bijvoorbeeld een geit, een setje biggetjes of zelfs ‘een dosis girlpower’ aanschaffen.

Lees de reviews

Heb jij ervaringen met Oxfam Novib? Ben je bijvoorbeeld donateur of koop je weleens iets in de Oxfam Novib? Laat dan hier jouw ervaringen achter! En lees reviews op Ervaringenspotter om te kijken of de websites betrouwbaar is, duur of de verpakking mooi is en of de jarige wat aan het cadeau had. Kortom, check voor je iets uit kiest uit de webshop van Oxfam Novib!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Oxfam Novib teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Oxfam Novib

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Oxfam Novib? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Oxfam Novib achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *