Pasfoto.nu Ervaringen

Maak zelf een pasfoto met Pasfoto.nu

Heb je weinig zin om naar een fotograaf toe te gaan, maar heb je wel een officieel document nodig waarvoor jij een pasfoto hebt? Nu kun je dit comfortabel online regelen bij Pasfoto.nu. Wat de ervaringen hiervan zijn lees je hier op Ervaringenspotter.

Wat is Pasfoto.nu?

Pasfoto.nu is het resultaat van Gekvanmedia en Heerkens Online, twee bedrijven gevestigd te Dinther. Met hun innovatieve technologie is het online mogelijk geworden om officiële pasfoto’s te maken die voldoen aan de eisen voor een ID-kaart, paspoort, of rijbewijs. Je kunt dit doorlopen op hun website, waar je een aantal stappen voor een foto die je zelf kunt maken.

Hoe werkt dit?

Op de website kun je een pasfoto op maken door de volgende stappen te doorlopen. Je begint door je leeftijd in te vullen, wat ze nodig hebben om te weten aan welke eisen de foto moet voldoen. Vervolgens maak je een foto met je webcam, digitale camera, of smartphone. Je moet hierbij rekening houden met een aantal factoren. Er mag bijvoorbeeld geen schaduw op je gezicht vallen. Ook moet je gezicht volledig zichtbaar zijn, met een gesloten mond en beide oren in beeld. Voor een officiële pasfoto is het belangrijk dat de achtergrond egaal is, wit, lichtblauw of lichtgrijs. Als je een foto hebt die aan deze specificaties voldoet, dan kun je deze ook gebruiken.De site zal daarna controleren of de foto aan de eisen voldoet. Als deze voldoet, dan kun je de foto bestellen. Dit kan via de post voor € 6,95 (extra vel €2) of via e-mail voor € 3,50. Als je kiest voor een e-mail bestelling, dan krijg je een fotovel die je nog af moet drukken op fotopapier. Het betalen gaat alleen met iDeal of Paypal. De pasfoto’s worden binnen 24 uur gratis verzonden, waarna je deze meestal de volgende dag al krijgt.

Een pasfoto annuleren bij Pasfoto.nu

Het annuleren van een bestelling is bij Pasfoto.nu helaas niet mogelijk, omdat het om maatwerk gaat. Mocht je problemen hebben met je aankoop, of andere vragen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice op service@pasfoto.nu.

Vertel over jouw ervaringen met Pasfoto.nu

Ben jij er klaar voor met je pasfoto gemaakt op Pasfoto.nu? Viel jouw pasfoto in de smaak bij de aanvraag van een paspoort bijvoorbeeld, of is de ervaring toch tegen gevallen en heb je je pasfoto meerdere keren moeten maken? Laat hier weten wat jouw ervaring is met Pasfoto.nu

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Pasfoto.nu teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Pasfoto.nu

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Pasfoto.nu? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Pasfoto.nu achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *