Planet Cards Ervaringen

Ervaringen bij Planet Cards

Stuur je nog wel eens een kaart naar een dierbare? Tegenwoordig hoef je niet meer naar de winkel, er is namelijk een website waar je je eigen perfecte kaart kan maken – Planet Cards. Al snel je kaart op jouw computerscherm geweldig uitziet, maar hoe goed is de kwaliteit als je het op papier drukt? Wat zijn de ervaringen bij Planet Cards?

Wat biedt Planet Cards?

Planet Cards heeft een breed assortiment aan kaarten, fotoboeken en bedrukt decor zoals wall art of fotokalenders. Je kunt al je printwerk persoonlijk maken door gebruik te maken van de 80 verschillende kleuren en 22 lettertypes die Planet Cards aanbied. Naast een geld-terug garantie, heb je ook gratis bezorging als je op tijd besteld. Er kan betaald worden via iDeal, MasterCard, PayPal, Visa en AfterPay.

Klachten over Planet Cards

Heb je een vraag of klacht? Planet Cards heeft een online formulier of stuur een mailtje naar contact@planet-cards.nl. Er kan ook van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 16:00 gebeld worden naar 020 80 80 500. En als je tips of informatie zoekt, er is ook een uitgebreid blog en een ‘Vraag en Antwoord’ pagina.

Heb je net besteld? Laat je ervaring weten!

Heb jij net een kaart besteld bij Planet Cards? Of heb je gebruik gemaakt van hun ‘ontwerp-zelf’ dienst? Wil je dan misschien een review schrijven over jouw ervaringen? Laat weten of het makkelijk is om een kaart zelf te ontwerpen. Hoe lastig is het om een fotoboek te maken? Werd de bestelling op tijd geleverd? We horen graag van je!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Planet Cards teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Planet Cards

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Planet Cards? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Planet Cards achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *